Назуки, Кахетьські пироги.

Р

800г борошна
500 мл молока
1 склянка цукру
120 мл рослинної олії
150г вершкове масло
2 яйця
2 жовтки
0,5 склянки родзинок (і можливо більше)
1 ст.л. сухих дріжджів
рецепт 1 сумка (10 г) ванільного цукру. Я не додав її, це не дуже корисно. Я просто додав ложку цукру.
3 мелені зубчики
- мелена кориця на кінчику ножа
сіль

1,1 км Зробіть відпар: в теплому молоці, розвести дріжджі, покласти цукор, залишити на 15 хвилин. Додайте обидва види олії, залиште для підйому ще 15 хвилин.
2,2 км Змочіть борошно з гіркою, зробіть пригнічення і залийте в неї петлю, додайте яйця і починайте і посипаємо борошно з країв гірки. Змішайте круте тісто, замісіть не менше 20 хвилин. Обкладинка з лляним рушником і нехай піднімається (1 годину). Потім перемішайте, нехай він піднімається на другий раз, 1-1,5 години.
3. У Вимити родзинки, покласти на рушник і сушити. Випічка в борошні. Поставте родзинки в тісто і переплетіть доріжок, щоб рівномірно розподілити родзинки. Наземна кориця, мелені гвоздики і ванільний цукор (Я мав регулярний цукор) перемішати і додати в тісто.
4. У Розкачати готове тісто на ковбасу, розділіть тісто на рівні 8 частин близько 200 г.
5. Умань Нагріваємо духовку до 200 градусів. З частин тіста, формувати плоскі овальні хліби, дати їм диспергувати, 15-20 хвилин.
6. Жнівень Змастити збитими жовтками, покласти в духовку і запікати до пишної скоринки, 20-25 хвилин. Покладіть назукі на чисту серветку і трохи остудіть перед подачею.

Я розбити тісто на 8 частин, як рецепт. Але торти величезні! 12-15 см в діаметрі, не менше) це має свою чарівність: ми розбили пиріжки як великий бункер. Але можна зробити тістечка і більш порційні: розділіть тісто на більшу кількість порцій, але не ламайте; І якщо ви готуєте для двох або трьох осіб, можна взяти половину інгредієнтів.