906
Сюрпризний торт.
500г домашній сир + 150г сметана 20% + 1p ванільний цукор + саш порошок (для смаку) з міксером на 2-3 швидкості краще змішати 15-20 хвилин принаймні. Нормальний вінок не буде таким. Готовий бісквітний торт. Вирізати під об'ємною формою обов'язково знімними дошками. Покладіть різьблений скоринки на дно. Желатин 20г замочити в теплі кип'яченої води 100г стояти протягом 30 хвилин для набряків. Після 30 хвилин покласти на плиту і прогрівати, але не до кипіння. Про те, що це не спекотно, інакше все буде замкнути. І залийте в нашу замкнену масу з невеликою стручкою і постійно заважайте. Залийте цю масу на наш скоринки, щоб вирівняти з силіконовою лопаткою і покласти холодильник до тих пір, поки він не застигне. Купити готовий желе краще абрикос, манго, персик у мене є манго, щоб розвести як на пачці тільки один, але приймати воду в 2 рази менше, ніж на пачці. Нехай желе охолоне і беремо торт з холодильника він вже заморожений часом я замерзла 1,5 години на вершині, виводимо консервовані персики абрикосів (Я сам прокатав самостійно) і заливаємо холодним желе. А в холодильнику ніч.