2951
Угорський яблучний пиріг за рецептом Марина Шантц
Ця версія рецепта класичного угорського яблучного пирога була перероблена Марина.
Торт характеризується наявністю горіхів, менше цукру, борошна і крупи манери. Мені сподобалося цей торт більш ніж попередній, він більш крихкий, соковитий і насичений за смаком.
Торт швидко і легко приготувати! Я рекомендую тебе! :)
Для цього пирога підійдуть соковиті яблука, щоб його замочити в яблучному соку.
6-8 яблук (в залежності від розміру) - очистити шкіру і натерти на великій тертці (не очищений)
100г цукру (У мене коричневий)
100г манна крупа
120 грам волоських горіхів (сухий в духовці, прохолодний і натертий в блендері)
90г борошна
20г крохмаль
7г розпушувач
1 ч.л. кориці
100 грам вершкового масла (краще заморожені, легше буде рубати)
Крім того, квадратна форма для випікання 20 * 20 см, фольга або хлібопекарня. (У мене є силіконова форма, ні з яких було потрібно)
1,1 км Обігрів духовки до 180 градусів. Форма випікання лляна з фольгою або хлібопекарським папером і щедро змащують маслом або без запаху рослинною олією.
2,2 км Змішайте в мисці цукор, борошно, мангалина, горіхи, крохмаль розпушувач і корицею. Суха суміш ділиться на 3 рівні частини, зручно це зробити за допомогою ваг.
3. У Змішайте інгредієнти у вигляді в шарах наступним чином: сухі суміші - яблука - сухі суміші - яблука - сухі суміші - вершкове масло натерти на великій тертці. Кожен шар (крім вершкового масла) затирають. Якщо натерті яблука виділяють сік - також залийте його в форму. Верх можна додатково посипати подрібненими горіхами.
4. У Поставте торт в духовку і запікайте 45-50 хвилин. Налаштуйте час випічки в духовці. Топ повинен бути золотистим.