Угорський яблучний пиріг за рецептом Марина Шантц

Угорський яблучний пиріг за рецептом Марина Шантц

Ця версія рецепта класичного угорського яблучного пирога була перероблена Марина.
Торт характеризується наявністю горіхів, менше цукру, борошна і крупи манери. Мені сподобалося цей торт більш ніж попередній, він більш крихкий, соковитий і насичений за смаком.
Торт швидко і легко приготувати! Я рекомендую тебе! :)
Для цього пирога підійдуть соковиті яблука, щоб його замочити в яблучному соку.

6-8 яблук (в залежності від розміру) - очистити шкіру і натерти на великій тертці (не очищений)
100г цукру (У мене коричневий)
100г манна крупа
120 грам волоських горіхів (сухий в духовці, прохолодний і натертий в блендері)
90г борошна
20г крохмаль
7г розпушувач
1 ч.л. кориці
100 грам вершкового масла (краще заморожені, легше буде рубати)

Крім того, квадратна форма для випікання 20 * 20 см, фольга або хлібопекарня. (У мене є силіконова форма, ні з яких було потрібно)

1,1 км Обігрів духовки до 180 градусів. Форма випікання лляна з фольгою або хлібопекарським папером і щедро змащують маслом або без запаху рослинною олією.
2,2 км Змішайте в мисці цукор, борошно, мангалина, горіхи, крохмаль розпушувач і корицею. Суха суміш ділиться на 3 рівні частини, зручно це зробити за допомогою ваг.
3. У Змішайте інгредієнти у вигляді в шарах наступним чином: сухі суміші - яблука - сухі суміші - яблука - сухі суміші - вершкове масло натерти на великій тертці. Кожен шар (крім вершкового масла) затирають. Якщо натерті яблука виділяють сік - також залийте його в форму. Верх можна додатково посипати подрібненими горіхами.
4. У Поставте торт в духовку і запікайте 45-50 хвилин. Налаштуйте час випічки в духовці. Топ повинен бути золотистим.