Сирний пиріг з леками

У морозильній камері чекали шматочки шинового тіста і чекали. І сьогодні я запекла його в інший чудовий сирний торт з великою кількістю начинок і дрібним хрустке тісто.
Якщо ви, як мені, як пироги з категорії «мінімум тесту - максимальна начинка», то цей торт просто для вас! : Приготування такого тіста займає мінімум часу, особливо якщо тісто готують заздалегідь.
Для рецепта тіста величезне спасибі Вікторія (Picante), тепер тільки таке тісто для пироги і зробити:

З цієї кількості тесту виходить 2 пироги (одна запечена діаметром 21 см, а другий - 27 см).
320г борошна
1 ст. цукру
1 ч.л. солі
225г холодного масла розрізають кубиками з обличчям 1см
125 мл дуже холодної води
Складання:
200 грам сиру Adyghe (грайте на великій тертці)
150 грам твердого сиру (гріт на крупній тертці)
1 стебло леків (розрізати по колах і обсмажити до м'якого масла)
100 мл вершки 20%
10г сливове масло
3 яйця
щіпка

Виготовляючи тісто в комбайні з насадкою ножа. Також можна спочатку нарізати масло борошном ножем на невелику крихту, потім додати воду і швидко (!) замісити тісто холодними руками.
так, покласти борошно, цукор, сіль і вершкове масло в чаші комбайна, порізати до тих пір, поки борошно з вершковим маслом перетвориться на крихту, потім залити воду до перемішування тесту, відключати комбайн. Формуйте м'яч своїми руками з тіста, загорніть її в харчову плівку і розрівняйте її, даючи форму диска. Помістіть тісто в холодильнику не менше 2 годин, я зробив останні ніч і тісто було в холодильнику на ніч.

Для начинки змішати Сир Adyghe, твердий сир, смажені леки.
Приготувати заливку: королу перемішати вершки яйцями і горіхом. Я не посолю начинку або заливку, тому що в сирі досить сіль.
Прокачати тісто на посипаній борошняній поверхні. Розподіліть тісто за формою, викладіть хлібопекарський папір з горохом (беани) зверху і випікайте в духовці нагріті до 200 грам за 10 хвилин. Зніміть підставу з духовки, розподіліть начинку зверху і залийте. Загорніть 20-25 хвилин, поки заливка стає щільним.
Прохолодіть у вигляді 10 хвилин і поставте на блюдо.

Бон привіт! :)