1187
Соковиті вишні пельмені
Навіть влітку, коли вишня починає дозрівати в саду, я вже замислююся про те, як на морозний зимовий вечір я буду лікувати своїх близьких пельменями з цією соковитою, ароматною ягодою. Для цього я оберіть найбільші і стиглі плоди для заморожування. Звісно, заморожені пельмені можна купити в будь-якому супермаркеті, але не одне з придбаних напівфабрикатів не можна порівняти з найбільш ніжним тісто і смачною начинкою, приготованою в домашніх умовах!
Інгредієнт: Тісто: -1 яйце
- 1 склянка води
-350-400г борошна
Дрібка солі (солю необхідно додавати тільки якщо ви збираєтеся запарити пельмені, якщо варити їх в воді, то не потрібно додавати сіль, тому що потрібно засолити воду при варінні).
Начинка: -500г без насіння
- Цукор за смаком.
Приготування: - Заморожуйте вишні, видаліть кістки.
- Переверніть яйце в чашу.
- Додати воду, перемішати вінком.
Потім додайте борошно, замісіть тісто і видаліть його в теплому місці за 1 годину.
до Наріжте невеликий шматок з тіста, утворите прапорець, потім наріжте невеликими шматочками, розкачати їх валиком на поверхню змащеного борошна, покласти кілька ягід в тісто, посипати цукром за смаком, сформувати пельмені.
Покладіть пельмені на дисперсію пилу і відправте їх в морозильну камеру.
Варіть на пару близько 10 хвилин, якщо варити в воді, потім 2-3 хвилини після кипіння.