Весільна гідність Книги рекордів Guinness (4 фото)

На ембанкменті Іртиш був зареєстрований наречений, довжина якого шокує.

21960Р

Майбутні дружини Бровака, Тетяна та Слава, поїхали на голову автокада 33 лімузини та посміхалися щасливо. Ми теж були Але не тільки з причин, які всі наречені і наречені хвилюються. У цей день Таня та Слава підготували для розірвання рекорду книги Гуіннеса та Росії у номінації «найдовший вік». Білосніжна слива простягається від Тетяни довжиною 3 кілометри, 686 метрів! Це 300 метрів більше, ніж запис, записаний британським. У четвер почався підготовка до вели. Хлопці творчої студії «Grandfather Mazai», які придумали цей «додаток», який день мав багато поту. Жира зважилася 89 кілограмів прийшла з Чебоксару, де її пришивають в кілька тюків. Починав пообідати перед обідом. А потім — прокат, прокат, прокатка, прокатка ... Так що це може добре отримати скоринки молитви 6 категорії ... «Ідею зробити щось незвичайне для весілля прийшов до мого розуму і моїх друзів, які також займаються весільним бізнесом, пару років тому», - сказав Вадим Іванов, Генеральний директор творчої студії «Grandfather Mazai». Наречених не було волонтерів.

І в цьому році бруківки показали. «Я прийшов на весільну виставку з матір’ю», – згадує Тетяна Бровко. Слава була на годинник потім. Я піду до дітей і поговорю про мій сон, хочу щось інше. Або по повітряній кулі в кімнаті, щоб вийти вниз, або яхтою, щоб плавати. Я не знаю себе. І сказав: «Що про те, що про те, що три і пів кілометрів? Тетяна плуталася. З одного боку, це незвичайне. З іншого боку, страшно. Але через тиждень вона прийшла з залиною: «Ми згодні!» – посміхалися хлопці. Це було про пошук швейної майстерні. У Омську не знайдено бажання зшити гігантську вівелю. І в Чебоксарі були ексцентрики - смішні люди. З ранку до вечора Сім комбікормів, не піднімаючи голову від машинок, стяжки і стяжки, створюючи найдовший віваль. «Вартість роботи майже 200 тис. руб.» продовжує Вадим Іванов. - За його роботу ми сплачували. Ми не взяли грошей від молодят, ані ми попросили гроші з бюджету. А потім були коментарі на сайтах: «Це буде краще для міської зали для ремонту дороги!» Ми можемо спробувати ремонт доріг, але ми є художниками, не будівельниками. Відносні та друзі наречених та наречених, дізнаючись про ідею, поділіться на два табори. - Що, то саме? - В'язаний пальцем в храмі супротивники ідеї. - Великий! - Інші підтримані ...

«мотал» маніпуляція вії завершилася тільки після обіду. Все пройшло близько чотирьох годин. Білосніжна полотна була виведена в декількох сто смужках. «Ми попередньо зафіксували довжину телятини», - сказав Анатолій Коненко, головний експерт книги рекордів Росії. - Це дійсно 3 кілометри 686 метрів. Діти отримають сертифікати книги рекордів Росії, що підтверджують це. Якщо у них є бажання, вони можуть застосовуватися до книги Гуіннесса. Але це справа довге і дорого. Експерти з питань відновлення будуть запрошені на власний рахунок. Це набагато дорожче, ніж телятина. На ембанкінгу Іртиш все пройшло плавно. Не дарма, що хлопці засвоювалися двічі, як вони піднімуть сцені, обмінні кільця і танцюють весілля вальс.

В’ячеслав Двораковський з дружиною привітали молодят. «Це символічно, що ім’я дружини В’ячеслав, чоловіки з цією назвою надійні», - сказав мер. Бажаю нареченій мудрості, не потрібно відреагувати чоловіка, потрібно зробити його людиною. І вівці тепер підуть на Континент. Там він буде обертати на двох барабанах, і кожен зможе пасти на рідних і весільних фотографіях. А потім він буде непрозорим, а незвичайний вплив повісить на стіну.

Джерело: asaratov.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное