На ембанкменті Іртиш був зареєстрований наречений, довжина якого шокує.
21960Р
Майбутні дружини Бровака, Тетяна та Слава, поїхали на голову автокада 33 лімузини та посміхалися щасливо. Ми теж були Але не тільки з причин, які всі наречені і наречені хвилюються. У цей день Таня та Слава підготували для розірвання рекорду книги Гуіннеса та Росії у номінації «найдовший вік». Білосніжна слива простягається від Тетяни довжиною 3 кілометри, 686 метрів! Це 300 метрів більше, ніж запис, записаний британським. У четвер почався підготовка до вели. Хлопці творчої студії «Grandfather Mazai», які придумали цей «додаток», який день мав багато поту. Жира зважилася 89 кілограмів прийшла з Чебоксару, де її пришивають в кілька тюків. Починав пообідати перед обідом. А потім — прокат, прокат, прокатка, прокатка ... Так що це може добре отримати скоринки молитви 6 категорії ... «Ідею зробити щось незвичайне для весілля прийшов до мого розуму і моїх друзів, які також займаються весільним бізнесом, пару років тому», - сказав Вадим Іванов, Генеральний директор творчої студії «Grandfather Mazai». Наречених не було волонтерів.
І в цьому році бруківки показали. «Я прийшов на весільну виставку з матір’ю», – згадує Тетяна Бровко. Слава була на годинник потім. Я піду до дітей і поговорю про мій сон, хочу щось інше. Або по повітряній кулі в кімнаті, щоб вийти вниз, або яхтою, щоб плавати. Я не знаю себе. І сказав: «Що про те, що про те, що три і пів кілометрів? Тетяна плуталася. З одного боку, це незвичайне. З іншого боку, страшно. Але через тиждень вона прийшла з залиною: «Ми згодні!» – посміхалися хлопці. Це було про пошук швейної майстерні. У Омську не знайдено бажання зшити гігантську вівелю. І в Чебоксарі були ексцентрики - смішні люди. З ранку до вечора Сім комбікормів, не піднімаючи голову від машинок, стяжки і стяжки, створюючи найдовший віваль. «Вартість роботи майже 200 тис. руб.» продовжує Вадим Іванов. - За його роботу ми сплачували. Ми не взяли грошей від молодят, ані ми попросили гроші з бюджету. А потім були коментарі на сайтах: «Це буде краще для міської зали для ремонту дороги!» Ми можемо спробувати ремонт доріг, але ми є художниками, не будівельниками. Відносні та друзі наречених та наречених, дізнаючись про ідею, поділіться на два табори. - Що, то саме? - В'язаний пальцем в храмі супротивники ідеї. - Великий! - Інші підтримані ...
«мотал» маніпуляція вії завершилася тільки після обіду. Все пройшло близько чотирьох годин. Білосніжна полотна була виведена в декількох сто смужках. «Ми попередньо зафіксували довжину телятини», - сказав Анатолій Коненко, головний експерт книги рекордів Росії. - Це дійсно 3 кілометри 686 метрів. Діти отримають сертифікати книги рекордів Росії, що підтверджують це. Якщо у них є бажання, вони можуть застосовуватися до книги Гуіннесса. Але це справа довге і дорого. Експерти з питань відновлення будуть запрошені на власний рахунок. Це набагато дорожче, ніж телятина. На ембанкінгу Іртиш все пройшло плавно. Не дарма, що хлопці засвоювалися двічі, як вони піднімуть сцені, обмінні кільця і танцюють весілля вальс.
В’ячеслав Двораковський з дружиною привітали молодят. «Це символічно, що ім’я дружини В’ячеслав, чоловіки з цією назвою надійні», - сказав мер. Бажаю нареченій мудрості, не потрібно відреагувати чоловіка, потрібно зробити його людиною. І вівці тепер підуть на Континент. Там він буде обертати на двох барабанах, і кожен зможе пасти на рідних і весільних фотографіях. А потім він буде непрозорим, а незвичайний вплив повісить на стіну.
Джерело: asaratov.livejournal.com