Гігантський сіль шахта

Є кілька великих соляних шахт в Румунії. За останні кілька десятиліть ці шахти почали використовувати не тільки для видобутку солі, але й як місце відпочинку для місцевих мешканців.

Гігантський сіль шахта

Вони кажуть, що дихання солоного вологого повітря шахт дуже корисний для легенів, тому люди щасливі приїхати сюди протягом усього дня, не тільки краще, але і спілкуватися з друзями, грати щось як настільний теніс або більярд, і просто весело. Як правило, коли ми говоримо про румунські соляні печери, ми означає, що найпопулярніші шахти гордість або Сляник Молдова. Про Саліну Турда, незважаючи на всі її божевільні прохолоди, непарно, в російській мові не було відчутної інформації. Так ви можете розглянути це повідомлення трохи керівництва (і керівництво до дії, гаю!). В цілому, за кількістю людей, які були присутні в шахті, що день, можна відзначити, що незважаючи на величезні реставраційні роботи, проведені останніми роками, було недостатньо ресурсів для просування. Я шкода. Ви можете побачити, що багато зусиль було витрачено, дизайнери працювали ідеально, а підсвічування просто над усіма похвалами.

1990Р. 2199Р.

Так, є шахта в невеликому містечку Турда, 35 км від найбільшого міста Transylvania - Cluj-Napoca. Саме місто не примітно крім Саліни, хоча має добре збережений історичний центр. Займав мене півгодини, щоб вивчити його. З якого, за 15 хвилин, я використовую макувате прецзель на їх центральній площі.

Гігантський сіль шахта

Вхід до шахти. Вона виглядає досить невизначеною. Ніщо, як вони кажуть, заморожені! : Як виходить, є два входи в печеру. Стара в абсолютно іншому місці і нова. Наш навігатор наполегливо виправив шлях до старого входу, тому було прийнято рішення відключити його і, починаючи від входу в Турду, щоб керуватися знаками.

Гігантський сіль шахта

Ми сплачуємо 20 ле (приблизно 4.5 євро) і зайдіть всередину.

Гігантський сіль шахта

На відміну від багатьох подібних шахт, де потрібно виходити всередині в організованих групах або на спеціальних фунжутах або на автобусах, в Саліні ви йдете всюди на два, які особисто радують мене.

Гігантський сіль шахта

Після довгого коридору ми нарешті досягаємо верхнього рівня основного залу. Зал в його розмірі просто гігант, з незвичайним підсвічуванням, що робить цей номер вигляд не соляною шахтою, але місце для зйомки деяких фантастичних плівок.

Гігантський сіль шахта

У нижній частині є повний стадіон, де можна грати як футбольний, так і настільний теніс. Люди в цей день, як я сказав, був дуже мало, тому все порожній.

Гігантський сіль шахта

Невеликий амфітеатр з екраном, проектором і звуковою системою. До речі, як виявилося, шахта можна орендувати цілком для будь-яких заходів - урочистостей, обрядів, весіль, випусків і багато іншого. Я не знаю, як популярний сервіс, але це гарна ідея.

Гігантський сіль шахта Габаритний зображення

Ми йдемо до ліфта, де ми спускаємо.

Гігантський сіль шахта

Вид шахти знизу.

Гігантський сіль шахта

Головною особливістю є колесо Феріс, на якому можна їздити за символічною кількістю 1 євро.

Гігантський сіль шахта р.

З тих пір, як люди приїхали до нас, вони повинні щось зробити. Вони грали в більярд, і є міні гольф поблизу. Пенсій приїжджає переважно з газетами і просто сидять на лавках, читати, студенти роблять домашню роботу. Температура в шахті весь рік зберігається на рівні 10-12 градусів, тому також добре провести час приховування з літнього тепла.

571577

Далі йдемо в інший зал і спускаємось до підземного соляного озера з острівцем і човном док в середині нього.

Гігантський сіль шахта

Мости на острів і купол шахти.

Гігантський сіль шахта

Незважаючи на те, що саме озеро невелике, і особливо там не вийде, що ви самі попливете на човні на глибину 100 метрів підпілля просто дивує! Вартість катеру 10 л (2 євро) за 20 хвилин.

Гігантський сіль шахта

Вид з острова в сторону головного залу. Як крихітні люди у верхньому вигляді, ви можете побачити, як величезний масштаб.

Гігантський сіль шахта р.

У нижній частині є кілька альтанок з досить цікавим футуристичне освітлення.

Гігантський сіль шахта

Гігантський сіль шахта

Про нас Вигляд безпосередньо з води.

Гігантський сіль шахта

Після того, як ми прогулялися назад і вперед, зайшли на озері і пустелі острів, і пішли на сонце і спеку.

Джерело: spatari.livejournal.com