1262
"Я зроблю."
Під час урочистої церемонії на весілля наречена та наречена отримують певні вказівки від священика у вигляді обіцянок виконати свої обов’язки у шлюбному житті.
Ці присяги читають священиком по черзі для кожного з святих книг, а наречена і нареченого підтверджують їх угоду, повторюючи «Я це зробимо». Що таке одяг для одного чоловіка?
WISDOM BELIEVES:
1,1 км Я буду вважати дружину мій найкраща половина і лікувати її таким же чином, я лікую себе.
2,2 км Я зроблю всі рішення з урахуванням її думки.
3. У Я ніколи не скаржаюся на недоліки дружини.
Якщо я не люблю щось про свою поведінку, я спробую пояснити його легко. Я завжди буду підтримувати і допомогти їй подолати труднощі.
4. У Я завжди буду вірною дружиною в своїх думках і діях.
5. Умань Я завжди буду ласувати дружиною з любов'ю і ласощі її як друг.
6. Жнівень Я завжди приносив всі мої доходи додому і даю її дружині. Всі витрати будуть здійснюватися з знаннями та згодою. Я завжди докладаю зусиль, щоб забезпечити щасливе життя.
7. Про нас Я ніколи не обговорювати або критикувати недоліки дружини. Всі наші відмінності і помилки будуть уточнені тільки в особистому режимі.
8. У Я завжди покаже повагу і толерантність до дружини. У питаннях спору я буду дотримуватися компромісної політики.
9. Навігація Якщо моя дружина падає, або не може виконувати будь-які обов’язки або через невідповідність поведінок, я не залишаю її без підтримки і підтримки.
10. Я завжди прагнути надихати дружину на шляху до виконання своєї мети.
РОБОТА:
1,1 км Я буду стати однією з моїх чоловіків, я буду прагнути стати дійсно кращою половиною його. Ми починаємо нове життя разом.
2,2 км Я завжди лікую рідних родичів з повагою, повагою та добротою. Я не зажадала зусиль, щоб вони були щасливими і щасливими.
3. У Я завжди працюю, щоб зробити все домашнє завдання і допомогти чоловікові. Я ніколи не буде лази.
4. У Я буду жити, як він бажає. Я завжди вірний йому.
5. Умань Я завжди буде приємним співрозмовником, оскільки бажає служити і ніколи не показувати найменше задоволення. Я ніколи не змащувати і ревнощувати.