Як стати мільйоном доларів жінки

760 р.

Я отримав лист на інший день. Питання, що жінка озвучила, цікаво і гідно уваги. Як зрозуміти і усвідомити, що основним багатством жінки є її жіночність?

«Це так складно для мене зрозуміти і зрозуміти. Якщо жінка є чоловіком, то вона також повинна бути в змозі заробити гроші. Коли я говорю чоловіка, що головне завдання жінки, щоб залишатися жінкою, він говорить, що це всі звичаї, щоб зробити нічого і не працювати, заробляти гідні гроші, і отримувати гроші тільки від чоловіка. Анна.

Відповідь автора:

І я хочу думати про те, що це означає для кожного з нас бути жінкою. І що буде володіти мільйоном?

Давайте спробуємо вийти з звичайного світового огляду і «перекласти» все на грошовий еквівалент. Кожна жінка має мільйон від народження! Не в своєму гаманці, це в душі і душі. А ця столиця чекає свого часу, коли вона починає проявлятися в житті.

Звідси ми можемо зробити перший висновок: «з'єднання мільйона», необхідно дозволити собі звучати! Почати з, звук, як ви можете. І поступово відкривають ще більше.

Стан жінки – це телятина. І кожен день жінка плетемо цей чарівний килим. Плетемо нову нитку, завершуємо візерунок. Там буде мільйон ниток, він буде звучати однаково. Якщо настрій поганий, то нитки перервуться, плутають, тому виходить, що жінка «не звучить». І іноді жінка просто кидає вівці своєї жіночності біля. Здавалося б, що вона може жити без неї, тобто повністю забуває її справжню сутність.

Тому кожна радість – це ще більша можливість звучати яскравіше і повніше. Пам'ятайте, як в казці княгині Василіса хвилювалася одна рука і озеро підвійшла. На озері з'явилася ще одна хвиля – лебеді. Прекрасна покоївка чарівно (без зусиль і дій) плетені килими прекрасної краси, приготовані страви для столи багатих. Казка? Так, але як мудрі традиції старої.

Дуже важливо для жінки, щоб не думати, що її мільйонний звук є матеріалом (ї гроші, речі, деякі дорогі аксесуари)! Про нас Найголовніше – багатість душі, серця, жіночні енергії, любов!

Якщо ви слухаєте Ведас, вони навчають, що кожна дівчина народилась багатою. І її багатства є її жіночними якостями. Ніжність, м'якість, радість, витонченість, посмішка... Небо навчає дівчат і дівчат, що це найважливіше. Це його «капітал», який повинен бути цінним, розробленим і поповненим. Не кар’єра, а не висока заробітна плата або крісло боса є цінними, але стан жінки в повноті всіх жіночих якостей. У світі споживання все здається неправильно.

Одна жінка жив у зданій квартирі. І вона переконана, що її столиця, яке обіцяло щастя, було нове житло. Тут буде квартира, потім вона буде звучати, всі проблеми будуть вирішуватися, і чоловіки помітять її. В результаті, втомлений, вичерпається від роботи, кредитів та інших неприємностей, вона отримала її додому, але зрозумів, що квартира не допомагала їй. У забігу для житла жінка розробила такі чоловічі якості, які зважили її жіночий початок. Так, вона виглядала привабливою, жіночною, але в душі була страшна пишність і розчарування. Квартира не обіцяє жіноче щастя, але може стати простір, де жінка буде створювати і заповнювати любов'ю.

Ось чому я хочу сказати, Жінки! Подаруйте собі щонайменше мільйон секунд! Ось тільки 11 днів! Живіть ці дні, як жінка. Живіть його для себе, слухайте свою душу. І починається магічні зміни!

Як ви хочете бути мільйонною жінкою і не хочете бути ідеальною?

Перш за все, потрібно звучати мільйона закоханих у себе. Коли ви любите себе так багато, відкрийте цю повноту любові до вашого суть, то життя почне змінюватися і грати з яскравими квітами. Якщо я люблю себе на мільйон, я більше не буду йти на щось, що робить мене незручним або upset. Якщо у вас є мільйон доларів, що ви робите з грошима?

Що робити, якщо це мільйон доларів самолюбності? Яким буде ваше життя?

Виготовляючи себе, дозволяючи собі бути. Чи є різні, хочуть жити! Тут потрібно зняти контроль, оцінки «право або неправильно» і будь-які сумніви в собі. Що ви щасливі, щоб ви були більш відкритими і жіночними, і це право!

Якщо ви покладете «інструмент балансу» з одного боку ваги і нової зачіски на іншому, і попросіть себе, що зробить вас звук краще, відповідь нерівноважна. Перейти до кошика Познайомлюся з фразою: рїрѕр»рμр»рμс‚р°р·рμс‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚рёрѕс... Тексти пісень, а це означає: І світ дійсно чекати, головне, що ви щасливі!

Що потрібно для мого стану, тобто гарного настрою: відпочивати, танцювати, спілкування або, можливо, просто потрібно дозволити собі лаці на день або два? Не випадково і поради для жінок помічати всіх чоловіків. Це масштаб! Це можливість не заблокувати в коханій людині. Цей рівень жіночого звуку набагато вище, ніж любовний вектор. Чи важко тримати тепло з матчу? Але вогонь вже тепло і приємно.

Для розвитку жіночих якостей можна створити «сумки-беяки». Для цього потрібно взяти одну жіночу якість і жити з нею протягом тижня. Пройшов через тебе! У той же час повторення просто як мантри, наприклад, «Я таємничий і інтуїтивно зрозумілий». Ви повинні вірити, що ви є! Для того щоб мати віру, потрібно створити образ про те, що вам сниться. Не заважайте, що справжня жінка може створити салат, зачіска і скандал з нічого: Взяти цей "без" і зробити це!

Вивчайте себе в світі з королівською постави. Без гордості, але з впевненістю. Як експериментувати, я хотів би зробити кафе. Виберіть затишне місце (не скажете, що це не за гроші). Візьміть чашку кави. Уявіть собі, що ви приймете на прийомі, і це кав’ярня відкривається тільки для вас. Як зайти в кафе? Як ви спілкуєтеся з офіціантами?

Не забувайте, що головне - не велика кількість дій і дій, але настрій. Ви можете подумати про себе, як Королева. Ви будете в правому стані. Щоб бути мільйонною жінкою, ви повинні мати можливість любити мільйон. І це означає любити себе, всьому світу, чоловіка, дітей, друзів, родичів. Енергія любові настільки потужна, що вона заповнить будь-яку жінку.

Щоб прийняти, що Ваше багатство є жіночністю, ви повинні вірити його! Покажіть, що ви прийшли в цей світ, щоб бути жінкою. І це ваша первинна мета. Що це не те, що ви відчуваєте. Не доведемо нікому, що ви є жінкою, і що ви повинні бути «в» і що ви не будете! Зупинити боротьбу зі світом! Визначте свою жіночну ідентичність. Її жіноче тіло, жіночий характер, жіночі ковдри і поведінка. Не пригнічує їх, показати їх.

Уявіть, що ви стоїть перед величезним деревом. На ньому набули мільйони одиниць. І кожен з них співає власну пісню, слухаючи музику вітру. Так жінка може відкрити безліч різних відтінків і кольорів. Якщо ви хочете.

Людина з'являється там, де є жінка. До тих пір, як жінка є партнером в шлюбі, людина вимагатиме її заробити гроші і т.д.

Успішно, що людина збирається поділитися з світом. Так "з'єднання" жінка готова подарувати всім, а головне - чоловікові свою любов. Можливо, перший момент тут варто зупинити мислення, і що відбувається, якщо я даю йому любов, і він не любить мене, не цінує, не розуміється? При поверненні достатку джерело завжди буде повним. Саме тому важливо заповнювати себе.

Так хто вона, мільйон-дельлар жінка? Це жінка, яка дозволяла себе любити і звучати яскраві і різноманітні. Це святковий жінка, господиня! Ви просто повинні дозволити собі бути такими.

Тетяна Романова