1329
й Сім'я створена для виконання Дармії, одного з сенсів якого є вищий шлях.
Приклад. Моя дружина підняла свій голос. Що робить чоловіка, що це його вибір? Цікаво, що широкий вибір його наступних дій, які він знає, чим цікавіше він, і тим вище і сильніше його причин. Повернено, якщо єдиний варіант для нього буде поводитися в такій ситуації, щоб бути іржі в відповідь, тобто не існує проміжку в своєму розумі між ситуацією і реагуванням на неї, то це сумна ситуація.
Так я дотримую Вищий шлях, який є, Dharma, коли я обирає найвищу кількість всіх варіантів у мене. Ще одне значення Dharma є найвищим обов'язком. Так, словоспоживання викликає відчуття ворожості сучасної людини («Я нічого не комусь!»). Однак, нехтуючи найвищим обов'язком, людина позбавляє себе багато. Після того, як добре заповнений вищий обов'язок викликає відчуття задоволеності і радості.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Де я роблю нижчого мита. Приклад нижчого мита полягає в тому, щоб працювати без радості, виключно за гроші. Не дивно, що гроші, зароблені таким чином, не виграють всіх. Або ще один приклад приготування дружини для чоловіка, шліфування зубів. Тільки суїцидна людина з'їжджає таке вбивство «треть». й
Найвищий обов'язок також включає віру, релігію, яка не обмежується обрядами, сутність яких ми часто не розуміємо, і тому виконуємо їх без особливого інтересу. І це проблеми, які покликані показати нашу віру, наше розуміння наших відносин з Богом.
Згідно з ведиковими ласощами, сутність dharma є розвитком тридцяти вірту, в тому числі:
• бути правдивим;
• дивний;
• Для забезпечення міцності настійно;
• задоволені;
• добре від поганих;
• Для управління розумом;
• мати можливість прощення;
• надихнути.
У сім'ї ми надаємо різні можливості для розвитку цих віртуозних якостей. Яким чином?
Через випробування. Кожна ситуація, яка потрапляє в наше життя. Життя, в цілому, постійно тестує нас на «реальність» і підкорює нас вибором: бути або з'являтися. Здається хороший місяць до весілля і на медовому молоці, але з'являється все життя неможливе завдання. Не можна з'являтися мудро, сміливо, щедрий, гостинний все життя. Життя покаже наше вірне обличчя. Ми готуємо спеціально підібрані тренінги для нас – ми спочатку будемо захоплюватися, а потім доведемо руки, перевіримо тепло і холодно, гроші, кар’єра.
Ми можемо зберегти обличчя людини, якщо ми стаємо багатим або банкрутом, якщо ми станемо відомим або сором'язливим, що ми зробимо, коли наша колишня краса з'являється, виростає старий, стає більш нездатним і громіздним, або стає мудрим?
Чи можна ми навчимося керувати не тільки власними машинами, власним комп'ютером, але власним розумом і розумом, вирушаючи їх до кінцевої мети життя людини? Вони повинні навчатися кожному. Це Dharma, мита, яку я повинен виконати. А сім'я надається в якості навчального центру для навчання цих якостей. Люди зазвичай думають, що сім'я для задоволення.
Коли 2 люди зустрічаються в пошуках задоволення, результат буде розчарівним, роздратування, гнів, заспокоєння, розлучення. Сценарій, який боляче знайомий з багатьма. Сім'я життя є одним з найбільш серйозних університетів, в кінці якого ми повинні пройти останній іспит. Всім відомо про цей іспит, але більшість людей воліють не думати про це, тому що, при відсутності знань, тема смерті викликає почуття страху. Смерть є іспитом, в якому кожен отримує той же квиток. На завершальному іспиті ми попросимо, як ми будували відносини в цьому житті. В залежності від того, як ми пройдемо іспит, він буде залежати від того, що наше подальше життя буде.
Так сім'я - це навчальний центр, а сімейні відносини - це речі, які ви навчитеся всім життям і не проявляєте відразу після весілля. Весілля – це рекламне відео, яке повинно бути в кінці сімейного життя, тобто в результаті добре виконаної армії. Наша мета полягає в тому, щоб зрозуміти і дотримуватися нашої dharma. По суті, кожна сім'я має або два студенти (і потім три, чотири, Бог готові) або два або більше споживачів. У останньому випадку розлучення неминуче. Кризи завжди повинні бачити як можливість поглиблення відносин. Сім'я змінить навіть якщо один з них стає студентом.
Подумайте про це, що це подобається жити з кимось, хто робить його армою, тобто має всі тридцять вірту? Легкий і радісний. Іншими словами, якщо люди навколо вас складно, то, алас, у вас ще немає цих якостей.
Один, хто виконує армію, неминуче приходить до Артха, тобто достатку або другої мети сімейного життя.
Танго два або чотири цілі сімейного життя. й