Ми прекрасно робимо.

341774
Ми прекрасно робимо. І всі правди абсолютно прості. Бог любов. Значення життя в любові. Людина за природою любить жінку, жінку від природи любить чоловіка. Тому найбільша реалізація для чоловіка і жінки полягає в реалізації любові один одному. Об'єднання чоловіка і жінки веде до народження дитини. Це як любов робить життя. За цим принципом існує все життя на Землі. Тому найголовніша реалізація полягає в створенні красивих і якісних відносин на основі любові. Це найпростіша і найважливіша філософія.

На землі немає вчителів. Усе життя — з усіма своїми людьми, події, зустрічі, поділи, сльози, радості, болі, перельоти — учитель. Бог проявляється через все, кожне життя і є його проявом. Для того, щоб бути з Богом, досить просто уважно послухати себе і себе, робити все на основі любові.

Створіть себе. Створіть красу всередині! А потім половина знайдуть вас. У всьому світі ви просто проекція внутрішнього стану. Ви можете змінити світ, змінивши себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Життя дійсно складається з дуже простих речей: коханої жінки, коханої жінки, улюблених батьків, улюбленої дитини, улюбленого будинку, улюбленої природи, улюблених друзів, улюблених книг, улюблених грошей! А потім є мир. Коли ви знайдете його всередині, ви не хочете говорити занадто багато. Ви бачите, то, що нечудові люди набивають свої мозок. Ви просто повинні насолоджуватися простими речами!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З любов'ю, як ми знаємо, діти народжуються. Таким чином, буквально, ми створюємо світ разом з Верховним катором, зволожуючи любов. Але не тільки діти народжуються від любові, але кожен в цьому світі. З повагою Любов переходить поетів, щоб створити пам'ятні вірші, бізнесмен приносить великий успіх в бізнесі, пригодницьких захопити світ в пошуках скарбів, астрономів надихають відкриття нових зірок і т.д.
З дитинства величезна кількість абсолютно непотрібної інформації була введена в наші голови: про взаємодію вуглецю та водню, третій закон термодинаміки, пристрій автоматону Калашникова, тичинки, шкідники та інші мура, які практично ніколи не корисні для всіх в житті. Наші батьки проводять все життя, обговорюючи деякі незначні невідповідності про бізнес на роботі, проблеми з автомобілем або ремонтом на дачі. Як знайти любов і побудувати гармонійні стосунки з коханою людиною? І це безпосередньо залежить від успіху нашого життя!

Для кого важливо правильно виконувати молитви або мантра, як правильно виконувати фізичні вправи або yogic assanas, як правильно харчуватися або який одяг носити. Все важливо. Але все це вторинно в порівнянні з любов'ю стосунки між чоловіком і жінкою.

Є базовий принцип: віра в любов! А потім все в житті буде автоматично підкреслено найкращим способом для вас. Наприклад, найкраща практика вранці і ввечері полягає в тому, щоб любити кохану людину, ніжні сповідання і побажання один одному. Найкраща їжа - це те, що вам подобається найбільше їсти з коханою людиною. Найкраще рішення для задачі – це те, що принесе вам радість і кохану людину, і т.д. Все!

Малюнок на крилах метелика, ймовірно, має більше сенсу, ніж у всіх релігійних і філософських специфікаціях. Найкрасивіша в цьому світі краса створена з любові Бога. Я радий, що я народився і жити на землі, не тому, що я навчився багато мудрих максимумів, але тому що я бачив крила метеликів, багато, багато, багато всього краси, і тому що я люблю їх!
Олександр Махарая