Далека сторона Нью-Йорка

Я пропоную вам подивитися на спину інтенсивного мегаполісу Нью-Йорка.

590026

Нью-Йорки та гості міста повинні платити досить дорого за знак фінансової столиці світу: ціни в ресторанах, таксі та проживання набагато вище, ніж в Америці.
З іншого боку, широкий асортимент товарів, електроніки та відносно недорогого одягу. Шукати з Європи і Росії не можна на вулицях Манхеттена.

Відомий Broadway радує: тут ви можете купити все з Apple, продуктів та інших фірмових речей та ... одночасно розчаровує - брудні вулиці та китайські підробки.

Ми поселилися в бюджетному готелі Української церкви на площі Тараса Шевченка. Ніяких релігійних, просто пастор гостинно забезпечив нам шикарну квартиру в одному з найстаріших будівель Нью-Йорка. Дивитися на ці старі коридори, старовинні рейлінги і всі це оточення! Високі стелі під трьома метрами, крісельний паркет з останнього століття, чашка чаю на столі і лущення вечірнього шуму великого міста. Всі ці витрати на нас скромне пожертвування $20 за добу.

р.

Нижче на бульварі є магазин-музей ( «відновлення» куратора Віктора Андреевича!) української «вишитої жінки і рушників».

Але Україна відома тут не вишивкою і в'язанням ляльк, а саме завдяки Чорнобильській трагедії. Після того, як тільки Голлівуд здатний показати світ правду і все одно керувати, щоб заробити гроші одночасно.

Так звана галальська їжа продається арабами всюди від таких візок, які зіпсують весь туристичний погляд світового фінансового капіталу. Навіть ціна $ 5 за повний прийом їжі не звертається до мене: здоров'я дорожче.

У Нью-Йоркі вирішать питання паркування.

А, звичайно, на вулицях мегаполісу можна зустріти різні люди.

Це загальні знання, які американці є майстер-класи з продажу все, що рухається і не рухається. Ви можете придбати щось тут. Уже 15 секунд найбільшого монітора площі «Час квадрата», було б гроші.

Не втеча з бездомних навіть у світовому фінансовому центрі.

Місто ніколи не спить, але іноді вражає.

Hmong Chen, 52, який працює в Нью-Йорку протягом 15 років. Для прання в великій пральній машині він заряджає $ 3.50 і для сушіння, відповідно, $ 3.00. Жителі міста можуть дозволити собі власну пральну машину в квартирі, тому потрібно носити нижню білизну по вулиці.

р.

499.00 Р

Це те, що найдорожчі вулиці Нью-Йорка виглядають вночі.

У метро Нью-Йорка ті, хто не слухав своїх батьків в дитинстві.

"Чи не вас захопили фільми, які лежачи на тротуарі?"

«Це сором'язлива, щоб витрачати гроші на чорнослив, які божевільні з наркотиками», - Я думав себе і відірвав від гріха.

Широко відкривають очі, пусті учні, слину від рота і мови до брудної підлоги підніжжя - знайома картина на третьому поверсі підніжжя біля королева, Бронкса і в Брукліні. Навіть протягом дня старіші не рекомендують шукати в цих ділянках для білої людини: вони можуть вирізати тільки для кольору їх шкіри.

Попередження для новачків: ніколи не купуйте квитки зі знижкою з чорносливу, що надягають темні окуляри – це незаконно і дорожче.

Хоча місто ніколи не спить, кожен район має свої правила.

І нарешті кілька фото з відомого магазину Всіх Святих.

Ви можете зробити процес придбання одягу цікавим, приємним і цікавим!

Ціни на якісний одяг тут, до речі, значно нижче Москви.

490350 р.

У Нью-Йоркі місцеві майстри пришвидкували мене про те, щоб зупинитися ще кілька днів, надаючи так званий настінний квиток до Шеремецького. Не пролетів. Я мав повернутися до міста, і всі мої плани були порушені, а також залишили додаткові сотні доларів (вихід і вхід до міста з JFK – $10, харчування – 40, метро – ще один $10, хостел – $20, зберігання – ще 20).

Джерело: www.drugoe.us