На вул. Конной в Пскові, за ванною, два дев'ята-граданти з багатопрофільної ліцеї No4 Настя Петрова і Дарія Тюцева знайшли дивне місце для засмаги.
З 10:00 до 20:00 без вихідних +38 068 956 9657 +38 067 679 5520 «Ми приносимо вам лист», – згадує Тетяна. - У цей час? Я не вірю, але вони почали пояснювати мене, що за халатом на вулиці Конной, де гаражі були, вони знайшли чужу сітку в дереві, подивилися на неї, і були листи. Вони кажуть, що наші молоді люди погані. Дівчата хороші.
Габаритний зображення
«Ми, що вечір з Даша, поїхала її дайшунд Нора, – каже 15-річний Настя. Собака піднімалася в колоду, не можна було з'їхати. Ми пішли допомогти їй. Я поїхав на колоду і раптом побачила стеки листів під ним. Ті вгорі вологі, відпочинок в відмінному стані. Я думаю, що було 200-250 літер. Ми переповнемо. 20 липня 19 липня. Помітка посилок, судових прокладень. На одному листі було написано, що людина виграла 1,7 млн рублів, що з'явився на премію протягом тижня. У суді були два відкриті листи, документи. І були дві листівки з Китаю. В цілому (за винятком цих двох карток), практично ніяких особистих листів, всіх важливих і необхідних документів. Хтось з букв були знайомі імена, це наш район. Ми знаємо багато людей. Ми ще встигли ходити, ми вирішили принести деякі листи по дорозі. З Китаю, вона була дуже щасливою, сказав, що вже думав, що друг у листуванні не буде писати. До речі, вона була тим, хто пояснив нам, що вони стали постійними перервами з поштою. У поштових скриньках було передано деякі листи. Дуже дякую.
Нестя – це те, що підбір персоналу до поштового відділення має бути більш відповідальним
«Що вчора (п'ятниця 26 липня) ми доставили листи до трьох будинків: Рига, 14; Горький, 35; Петровський, 20," другий спас літер Даша приєднується до нашої розмови. - Ось так багато залишилося. Одержувачі квартир на Конні, 12, Петрівській, 20. Є деякі важливі листи. Як юрист.
Даша з великим задоволенням намагалася на ролі постмана Як це сталося? Хто приховує десятки листів біля лазні?
7-е відділення ліонію, відповідальне за літери, пояснили, що, швидше за все, студент, який замінив хворий постмен. Хлопець був дуже неприпустимим, вони вирішили сказати, що щастить йому. Щодо хорошої причини ... Однак до теперішнього часу (хоча це було два дні) поштовий персонал не звернувся до дівчат. Тільки через прес, які вони попросили принести всі листи до відділення лясону на вул. Горького, щоб вони самі могли доставити їх на адресу.
«Я зараз в країні, ніхто не назвав мене з поштового відділення, ніхто не просить повернути своє листування», «Настя продовжується». Повернемося до Пскова і продовжуємо доставити листи самостійно. Дуже хороший урок для поштового відділення, ретельно підбір персоналу.
Джерело: www.kp.ru