Червоний Головний. Київське видання

Майже всі ми, як діти хотіли б розбити деякі батьківські заборони. (Для тих, хто не бажає, будь ласка, зв'яжіться з нами - Я хотів би зустрітися з вами. Так говорити, заповнювати зазор. Я ще не знаю.

Що ще є в цьому акті - самопідтвердження, вагінарне введення в таємничий світ дорослих, або щось інше - Я не скажу, це не моя діоксія. Але ми бажали, ми бажали дітей в усі часи, і сьогодні діти не виняток. Це магнітна потужність заборонених фруктів. І простір «Не торкайтесь! Ви не можете, «Не зайдете там», «Чи не зайдете додому» та інші батьківські зв’язки лише в той момент, коли ви не бажаєте робити це взагалі. Я хочу зробити точно протилежною.
У окремій темі, можливо, можна виділити таблицю табу для дорослих. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я майже дорослий. Якщо я спробую. Як можна протистояти? Часто буває фраструктура. Тому що пиво або сухе вино, наприклад, на першому смакі не здавалися так смачним, як видно в благословенних гранях дорослих. Але не можна визнати це іншим у будь-якому випадку, серйозні хлопці не роблять цього.
Гліб ніколи не зізнався. Це право. Реал червоний чоловік, набагато менше лідера, ніколи не це зробити. Що таке Глебушка. О'Хенрі в куті, в порівнянні з ним.
І Роман Ніконець зловив цю серію. Він отримав багато поваги. Для того, щоб зробити таку серію і залишатися неочищеним, все і негарним є дорого.

615382

доб.