Продаю своє життя і купив себе новим.

48-річний австралійський іан Ашер не розгубився після розбиття дружиною і почав нове життя.
Продаю все, що він був у своєму житті і пішов на світовий тур.
Починався досягти всіляких цілей, побачивши багато нових речей і дізнався багато цікавих речей.

У 2008 році на Ebay з'явився незвичайний лот «Життя Яну Ашера». Багато включили трикімнатний будинок, автомобіль Mazda, мопед, парашутне обладнання, мотоцикл води. Початковий курс на все був одним доларом.

Звісно, багато хто носила багато інтересу, і через тиждень все, придбане екс-продавцем килимів майже 50 років свого життя, вирушили під молоток за 305 тис. грн. Ашер нічого не залишив, але велика сума грошей. Позбавляючи себе від тягару свого багатства, він скомпільував список 100 цілей, які він мріяв про виконання в житті, і за які він ніколи не був достатнім часом, він прийняв 100 тижнів для їх виконання. Уві сні щотижнева програма дуже зайнята!

Його перший напрямок був Дубаї, де він пропускає в спекотне сонце. Далі життя Усгера перетворилася в серію незабутніх пригод: він побігався з бульбами, викопаний серед білих акулів, похилого в кам'янову роль в голлівудському кіно, собака слане в Канаді, навчився літати площину, особисто побачив ідол – Річард Брансон, відвідав Еверест і бачив багато інших чудес світу.

Тим не менш, він ніколи не закінчив його список. Коли він мав 7 побажань на своєму списку, він вирішив інвестувати свої залишилися гроші в майбутньому, купивши крихітний острів від узбережжя Панами і спорудивши будинок на ньому. Він оселився з новою коханою жінкою, якою він зустрівся в Канаді. На ухвалі «порушити» він не шкодував другого. «Це було найдивовижніше пригода, яку я шукав. Я зрозумів, що мій життя є набагато щасливим, коли у мене є, з ким поділитися ним. Але...

... Після публікації декількох книг і проживання на острові протягом майже трьох років, Усгер знову поставив своє життя на продаж! Ті, хто погоджується провести $250,000 отримає острів, дерев'яний будинок, мотоботи, екзотичні плодові дерева і необмежені можливості для першого класу дайвінгу.

«Це гарне місце, але я мав моє бажання подорожувати знову», – пояснюється прагненням пережити життя (це час, наповнений щастям і гармонією). «Я все одно маю довгий список місць, які я хотів би бачити, що я не можу зробити під час проходу в гамак і занурення маргарита. й

Джерело: процентний літак.ru