Зміна орієнтації як побічний ефект

Здається не найяскравіший факт, але з яких причин гачком.
Бог знає, що секрет, який джентмен від фармацевтичних компаній не подобається говорити про можливі побічні ефекти препаратів. Особливо якщо препарат затребуваний, а наслідки його систематичного використання можуть викликати детермінаційні наслідки для організму. Ви обробляєте, наприклад, для стенокардії і берете засіб «новий, повністю безпечний» і ви, наприклад, розробляєте нетримання. Не відразу. І виставка, як звичайна. Або якийсь інший варіант - ви не можете навіть фантазувати, але просто Google - отримати багато пізнавальної інформації з категорії "для сну, щоб прийти." Для полегшення засмаги і поліпшення всього процесу сну.
Так Французький Дідєр Геберт в лікуванні хвороби Паркінсона отримав прекрасну альтернативу у вигляді розробленої гемблінгу і зміні сексуальної орієнтації. Чистий набір, huh? Так, він подав британському концерну GlaxoSmithKline, отримав його і отримав відшкодування 256 тис. дол. США. З моменту свого юриста вдалося довести, що компанія протягом багатьох років, знаючи, що таблетки мають небажані побічні ефекти, не брали ніякої дії і тільки в 2006 році почали друкувати відповідне попередження по пакету.
Ну? Чи подається справедливість? Я не знаю. Тексти пісень, а це означає: А тепер, що ви замовляєте, щоб ставити цей чудовий гарно затребуваний букет? І є гарантія того, що щось «необхідне» не вийде (Я як акуратно і толерантно вони характеризують інцидент). Я думаю, що для більш серйозної характеризації необхідно, щоб хоча б кінцівки вийшли.
Людина, це як фармако-тренувальний майданчик. Люди будуть винагороджені, і вони будуть вдячні.
Що про нього? У більшості випадків можна обійтися без продуктів цих друзів людства. Не їсти безмірно і все, що ви отримуєте, перемістіть більше і пам'ятайте, що здоров'я є вашими і це один. Вони не дадуть другого. Чи не збочений платити загиблим? На сигаретах і спирті хоча б попереджає вішати, хоча так, здається, кожен знає. І до тих фреакцій, зеленого світла і подяки. Мафія, людина, в білих пальмах.