Про спортивні майданчики (24 фото)

Неприємний захід зламався в Москві 2 тижні тому.
У Кунцесевському районі чиновники вирішили звести єдиний ігровий майданчик.
Жителі одного з будинків Андрія Салнікова, своїми руками звели цю красу для дітей.
Як виявилося, він не відповідає ГОСТу і вирішив його вирівняти на землю.
Немає платформи - не проблема, слоган посадової особи.

Габаритний зображення

Про це повідомляє прес-служба та унікальний сайт, який вдалося перезавантажити.

Історія примітно, що в Москві дуже мало хороших дитячих майданчиків. Немає, порівняно з тим, що відбувається в інших містах, або що було в Москві 5 років тому, сьогоднішні місця є просто дивним. Але вони погано.

Чи знаєте ви, як відрізняти хороший дитячий майданчик від поганого? Якщо ви, дорослий, хочете піти, щоб грати, їздити на гірці і сходження мостів і мотузок, то дитячий майданчик хороший. Не думаю, що діти особливо і, на відміну від вас, ви можете ковзати пластикові кольорові примітивні шати. Звичайно, для відсутності кращого, вони будуть грати без місць, але це не означає, що хороші місця не можна зробити.

Ще одна цікава точка, до речі. Однією з причин знесення сайту стала скарга кількох мешканців. Скарги, як це: «Жителі нашого будинку, старі люди, і дитячі склепіння під вікнами щодня. О, мій діти, є багато незнайомців. Ми не хочемо, щоб діти інших людей. Про нас І це Андрі є мороном. Він божевільний. На мій погляд, нормальна людина не може сказати, що. У нас завжди є більш нормальні люди, але їх голоси набагато спокійніше. Вони сидять в Інтернеті, йдуть в кафе, працювати, жити в звичайному житті, в якому все добре. Звісно, більшість з них не беруть участь у житті свого району, їх дворик, не йдуть до публічних слухань, не піклуючись про те, що уряд не робить, бо є посадові особи, які повинні зробити все це. А чиновники слухають першу з усіх голосу і часто вона належить не зовсім здоровим людям. В результаті, коли відро бульдозера з'являється на горизонті, ми починаємо газувати і газувати. Як прийти? Дуже просто.

01. Мар Суд називається золотом. На честь наймолодшої дочки Андрія Салнікова

02. Мар В результаті, замість 20 чоловік в рік тому прийшов до уряду і попросив поставити пам'ятник Андреі Салнікову, добре, або принаймні, оголосити вдячність, ми повинні піти, щоб зупинити цей бульдозер.

708398

03.03.2014 р. Я не бачу, що ми не бачимо хороших людей, коли вони роблять. Ми приймали, що все добре про мертвих, або нічого, але про життя або поганий або нічого.

04.03.2014 р. Я маю на увазі, подивіться. Якщо ви в оточенні багатьох доброго, доброго і турботливого людей, які можуть підтримуватися прямо зараз.

05. У Але назад до набору. Дуже добре, що вона здатна позбутися від неї. Тепер посадові особи можуть думати про те, як його правити. Якщо я був головою ради, я отримую Андрій Салніков, щоб побудувати хороші сайти в інших двориках. На масштабі комунальних витрат, приймаючи хорошу людину витрати нічого на всіх. Виділити 5% бюджету на розвиток сайтів нескладно. На території та люди будуть вдячні Вам.

60930 р.

06. У Це саме те, що дошка повинна робити, і не фарбувати паркани в жовтому і зеленому кольорі.

07. Мар На бульварі Тверського будували несподівано круті майданчики. Це дивовижна.

08. У. Перш за все, я не пам'ятаю, що дитячі майданчики не були побудовані на наших двориках. Щоб побудувати сайт в самому серці Москви, на бульварі, це дуже класно.

09.03.2015 р. По-друге, я не пам'ятаю, що ми коли-небудь робили оригінальні цікаві сайти.

10. Так, це свого роду майданчик я хотів би грати, коли ніхто не переглядає. Я набув на ніч, грай.

11. До речі, я, як правило, заборонити використання яскравих кольорів в дизайні місць.

12. Зверніть увагу, що навіть паркан тут нормальний, не жовто-зелений. Як це сталося в серці Москви? Бірмінгем явно нічого не бачив;

13.00 р.

(доб. 3)

14.

15.00 р. І для порівняння, невеликий світовий досвід. Це дитячий майданчик, відкритий у Копенгагені.

16.00 р. І це Берлін.

17.00 р. Детальніше

18 років Це Гамбург.

А на десерт, тут Валенсія. Тут, біля міста мистецтв і наук, є чудовий майданчик. На величезній загородженій території розташувався велетень, і всі діти і дорослі, як Ліліпутанти, можуть піднятися на нього, розгортати з складок куртки, як з гірки. Це спільний проект архітектора Рафаель Рівера та художника Маноло Мартіна.

Джерело: zyalt.livejournal.com