990
Переможець отримує все.
У Полтаві між двома кварталами знаходиться секція дороги без дорожніх вогнів. Сімсот до восьмисот метрів. У цій області люди зазвичай трохи дисперговані. Звичайно, джентльмени, які записують цей випадок, захоплюють там постійно. Люди блінк, попереджають, але все-таки хтось постійно спійманий.
Одного разу людина збирається додому. Він знає про пост-амбуш, не перший раз цей шлях слід. Але я думаю, що я був мисленням. Знімає його вниз, як метр з капелюхом.
до Що відбулося?
-Експерт.
до Не може бути.
- Будь ласка, Восьмий-два.
Починає обов’язковий привід в дусі «Комрадського сержанту, є тільки два кілометри,» з подальшою розумною відповіддю «навіть, не два, але двадцять два, ви знаєте, все, що до вісімдесяти - твої, а потім, вибачте - наші.» За кілька хвилин з'єднання. Людина вже приурочена до взаємного підрахунку на місці зустрічі, коли раптом влаштовує охорону дороги, весь цей час не даючи радіолокаторів з рук, раптово змінюється на обличчі, хвилює його батон, а «мерін» зупиняється на тридцять метрів від них. Зважте, зваживши документи своїми руками, руки їх власника і питань:
- Все правильно, тут. Він завоював. Він має дев'ятий протяг.