І голос, який зробив свій стенд!

1937-1637
У 2011 році відбувся конкурс на інтернет-портал E1.ru. Кожен учасник мав написати нам найбільш незвичайну і незвичайну оповідання на тему: Як стати підприємцем. Наші улюблені оповідання вказані нижче цензури:

Я маю власний бізнес-продюсер обладнання для миття автомобіля.

Літо, я повернувся з озера з друзями. Я шукаю вечір Єкатерінбурга через вікна автобуса і зрозуміти, що це час змінити щось в цьому житті і почати пошук мого покликання. Спочатку було багато думок, думки... на 12 ранку, ідея прийшла до дати оголошення газеті про надання послуг з відео зйомки (то ж 17 років, але камера проходила протягом 2 років). Вартість розміщення текстової реклами становить 300 рублів, в той час для мене це була тверда кількість - ви можете піти в кіно, сидіти в кафе і все ще змінити для того, що залишився! А потім таємниче і відлякує слово «Перевага» ... вирішив консультуватися з другом, який в той час жив у Франції і був єдиним, хто був онлайн на таку пізню годину в системі icq. «Хто, хто не бере ризиків, не п’є шампанське» Поки я поставив оголошення в газеті, а через тиждень я мав мої перші клієнти! Тоді все вийшло навколо: реклама стала найкращою другою, з'явилися однодумці, досвід почали з'являтися. Тепер я з моєю командою (3 фотографів і 2 камерменів), я вірю, що команда залишає за собою залишки минулого, займається фото і відеозйомкам громадських подій, свят, весілля, виробництво відео і наукових фільмів. Сонце створення власного фільму. Як стати підприємцем!

Я відпочив на озері один раз. Діти, а також їхні батьки. А потім почую розмову по телефону відпочиваючих. Тема розмови: Мені потрібна труба завтра, якщо я можу отримати її з землі. Потім на мене набридли, що один з моїх однокласників займається металом. Я ходию до нього і скажу, захоплюю свою розмову, подумав я допомогу. В цілому, ми сказали йому і уявіть, що він купив його безпосередньо без озер, все було прийнято рішення по телефону. Звичайно, мій друг оплачував мені інтерес. Після цього я продаю труби. й

Я звернувся і що я став підприємцем.

до Ми вирішили якось зустрітися з друзями - не бачили один одного довгий час, я хотів би спілкуватися, пити вино, смачно поїсти, подивитися на інші, показати себе; питання виникло з вибором місця - хтось вдома не хочу - є і діти і чоловіки, і господиня будинку не буде безкоштовно, тому що потрібно варити, чистоти і т.д.; в кафе в Єкатерінбург - шум, копчений, дорогий; це те, що друзі говорять мені - "Ви відкриєте кафе в селі - живете спокійно в місті" (ми живемо в постійному місці). Ми поговорили і забули, а потім криза впала на нашу голову, відділення моєї компанії було закрито, і, як кажуть, не буде щастя, але нещастя допомогли - я вирішив, скільки можна залежати від різних видів роботодавців і витрачати енергію на збільшення їх доходів - я спробую працювати для себе. Я знайшов однодумців, і зараз ми обидва почали викопувати жорсткий підприємницький хліб!

до У 1996 році я був 21 рік, я був у старшій школі, і там не було грошей. 9 травня я пішов до Пилгромництва в 1905 році, купивши повітряні кулі там на площі в стилі, застрявши палицю в газоні в саду, і почав запалити кулі з ротом, підв'язувати їх до палиці і продати їх. Спочатку я використовував. Зрозуміло, люди почали купувати кулі! Такі перебігли весь день до стола, який на відстані 10 метрів і купили кульки. Надіслане щось, як 400 кульок. Як він зробив свій перший бізнес. й

- Я зду... Сонце яскраво... Мило в моїй голові. Чому робота для когось іншого дядька? Як стати підприємцем!

- Привіт, всім !!! Я відкрив щось, «Швидкий кур'єр» і я хотів рекламу на продаж павільйону, «Продукти» також біля будинку, званий, розмовлявся і вирішив спробувати - так як я не мав достатньо грошей на запозичення з сусіда за інтересом, щоб він був також зацікавлений в ньому не дано) і купив павільйон, купивши товари навіть коли, Парк «ринок був ..." І як я став підприємцем!

- У мене немає грошей. Я був дуже голодним. І як я став підприємцем!

У 2000 році, щоб заробити гроші, ми купили 200 кг ковбас і м’ясних делікатесів у Челябінську для перепродажу на ринках Свердловської області, але не будучи підприємцями. Торгівля без бізнес-документів. ІП було зареєстровано. Так ми стали підприємцями. Найдивовижніше в цій історії полягає в тому, що на перший день торгівлі податковий аудит був проведений на міні-маркеті, ми майже половили і не спинилися на штрафах і це спонукало нам почати випуск бізнес-документів. Закупівля і делікатеси продали всю річ і став нашим першим підприємницьким капіталом.

З кожним обідом я приніс свої коворкінгові торти, які мій мама запечена. Всі подобаються торти і просять більше і більше. Почати замовлення з інших відділів, потім салатів, потім обідів. Я став підприємцем. Недавній бізнес Тітка. Про рік.

Це був звичайний день травня, коли М.К. залишався двері свого майбутнього офісу. Стандартний stern костюм, злегка ослаблений краватка, але він повинен був трохи гарячим. В одній руці справа, в іншому пачці папок. Є сильні вітри в травні. Не часто, але буває, але, тим не менш, в цьому пориві вітрів були швидкими і практично передбачуваними. А тепер, коли М. К. спробував половити їзду з його жвавою паперовою рукою, ще один нещасливий порив вітру, який повністю не подбає про фірму М. К., звернувшись з руки стека його найцінніших паперів. Він був настільки красивим,... Поки я ходив тільки з сцени ударних подій. Я ходив, плануючи йти в покупках. Настроювання прекрасно підходить, погода практично ідеально підходить ... так, до речі, погода - я вирішив подивитися на небо, чи буде вітер хмар, що дасть нам на вечір. А потім шматок паперу летить до мене, прямо в харизму. Добре, ми читаємо папір. Формат А4, на 4 аркуші. Назва є Чартером. Читання лінії по лінії... ВАТ Хорнс і Хоофс (ОАТ РіГ) в особі генерального директора ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ (далі засновник). А директор не зареєстрований, я думав... Поставимо себе. І прямо до податкової служби ) Я думав, що тепер я називався ... Припрід ... , Друг ... , фу! "Ентерпренур" О! Я думаю, що пан К. має тривалий час переговори про передачу майнових прав. Торгівля, а Чартерії тепер падають з неба! Про нас

Не було нічого. І як я став підприємцем!

- І як я став підприємцем! – Я покажу своїм дітям, пишу дивний коктейль, сидячи з дітьми на великому басейні в середземноморському узбережжі.

до Ми прийшли на ринок з чоловіком, щоб просувати нову точку. Маленька робота, власники вирішили закрити її. Продаємо контейнер. Вони запозичили гроші і почали рухатися далі. Продається продукція переважно на продаж. Знайти постачальників з цікавими пропозиціями. Важко працювати. А -- це зроблено !!! Бізнес почався! 10 років!

- По-перше, як дитина у віці 8, я взяв з нашого садового скуту і гарбуза пішли в місто і продаляв їх біля магазину, і успішно, потім спробував жування ясен і інші дрібниці, як це не пішло після чого я сповільнився з бізнесом ... Як я виріс на підприємстві батька, я працював вантажним експедитором, оператором ПК на первинному, зберігачу і менеджеру, як кажуть, я навчився працювати з нижнього рівня, після того, як все це зрозумів, що я можу керувати невеликою компанією і поставляти місто з моїми товарами. І як я став підприємцем! З дитинства мені сниться наступна в степах мого батька і ставши комерсантом (як його використовували, щоб бути модним сказати, тепер я мріяв більше, щоб виростити до рівня олігархи).

Я був даний два різних...

Я був 10 років, він був в 84 років тому. Я пішов додому з школи, і щоб зустріти мене старших школярів зі звичним питанням, він хлопець дати 5 kopecks. Один з них, найбільш переконливий, ймовірно, запропонував грати "повчання" за мої 5 kopecks, як, так чесно взяти їх з мене. Всі хлопці з «концептами» люблять «попередню гроші» В кінці я б'ю їх все і я мав близько 2 рублів. Хлопці були «не пропущені», розуміли, що я пощастило і на тиждень збирали клієнте, з яким я грав на 50% виграшів, а 50% подарував дах на обличчі. Як стати підприємцем.