Оцінка якості

Виготовляється одночасно, навіть під спілкою, стрічка префікса «Nota». Примітіть собі громіздкий дизайн, плюс він повинен бути підключений до зовнішніх динаміків через підсилювач, так як він не мав власних. Але сама якість була в той час.
І тепер у хлопчика Сєрозха керувала його апаратом, як кажуть, в хвіст і в манеї. Випускний клас, всі друзі любителі музики, власник - звичайно, теж. Поява довгастої консолі була такою ж - тіло було згорнено, на гудзиках "на" - "в" та інші літери і ікони стиралися, а де з них тільки знаходилися власник.
Він вирішив зробити реставрацію або, як вони скажуть зараз, блискавку. Він знайшов свого батька лаком, закрив його дитину. І так як лак не був нітро, який швидко висихає, але жирна, була невелика проблема. Не було сил чекати дня, поки все це висохне, тому Seryozha застрягнув рекордер стрічки в духовку без зняття верхньої панелі. І, як правило, в таких випадках, відволікалися. Я був приваблений знову, коли глухий запах почав поширюватися навколо квартири.
Зібрав запіканку з духовки, Сєрозаха захопили ганчірки і затягував його від гріха на балконі. Я починав поставити його на рейку і, звичайно, знизив його. Не хмарочос, звичайно, але п'ятий поверх.
Він пішов, підібрав блок з клумби, приніс додому, очищав залишки лаку і грудей землі. Я чекав знову. Я не можу сказати вам що-небудь, я зробив деякі легкий макіяж. Я заблокував його в. Ми працюємо!
В цілому слід зазначити, що радянська технологія трупін-подібної радянської для найбільшої частини ззаду абсолютно незахищене навантаження. У будь-якому випадку, згідно з цим показником, позначка якості на продуктах не була скріплена нічого.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное