р.
Потужний інструмент для особистого розвитку - це 30-денний експеримент. Я запозичила цю ідею в галузі спільного програмного забезпечення, де ви можете завантажити тестову версію програми і використовувати її безкоштовно протягом 30 днів, перш ніж купити повну версію. Це також чудовий спосіб розвитку нових звичок, і найкраща частина полягає в тому, що це дуже просто.
Скажіть, що ви хочете розвивати нову звичку, як ранкова вправа, або позбутися від звички смоктання ракових паличок. Ми знаємо, що найважчіше, щоб розпочати і слідкувати за новою звичкою на перші кілька тижнів. Після того, як ви побороли силу інерції, вона стає набагато простіше продовжувати.
Так, ми часто отримуємо нерви, думаючи про те, як щось постійне – навіть перед початком. Здається сміливе завдання, щоб взяти серйозний крок і зробити його щодня для відпочинку вашого життя, особливо якщо звички витягуються в іншому напрямку. Чим більше ви думаєте про зміну як щось постійне, тим швидше скидати руки.
Але що якщо ви думаєте про внесення тимчасових змін — скажете, за 30 днів — а потім зможете повернутися до старих звичок? Це не дивно. До вправ тільки 30 днів і потім зупинитися. Забезпечити чистоту на робочому столі 30 днів - потім забити. Прочитати за годину 30 днів поспіль - потім повернутися до перегляду телевізора.
Чи можна це зробити? Так, потрібно трохи дисципліни і зобов'язання, але не стільки, скільки змін життя. Будь-яка втрата комфорту – це тільки тимчасова незручність. Ви можете розраховувати дні до свободи. А ті 30 днів зроблять вас гарним. Не так погано. Ви можете обробити його. Тільки місяць життя.
Що відбувається, коли закінчується 30-денний термін? По-перше, ви будете набагато простіше, ніж це було на початку. По-друге, під час цього часу ви ослабите вплив старої звички. По-третє, у вас буде 30 днів успіху, які зміцнять віру в себе, щоб продовжити. І нарешті, сплативши 30 днів, ви отримаєте результат, який дає зворотній зв'язок про те, що ви продовжуєте жити з новою звичкою. У вас буде інформація, яку потрібно зробити розумним і довгостроковим рішенням.
Тому, як тільки ви завершили 30-денний період пробації, можливість залишити місце назавжди. Але навіть якщо рішення зробити постійне місце проживання не народжується, можна продовжити період до 60 або 90 днів. Довгий пробаційний період, простіше ви зможете консолідувати звички на життя.
Ще одна перевага цього підходу полягає в тому, що ви зможете випробувати нову звичку, якщо ви не впевнені, чи варто виїхати назавжди. Ви можете спробувати нову дієту, але ви не знаєте, якщо це буде занадто важко. Потім намагайтеся за 30 днів, а потім виводимо висновки. Якщо ви дізнаєтесь, що нове місце для вас не працює. Якщо вона не підходить. Відсутність шкоди або наслідків.
Ось деякі приклади, як я використовував 30-денний експеримент для розробки нових звичок:
1,1 км Влітку 1993 року вирішив спробувати вегетаріанство. Я не хочу стати вегетаріаном для відпочинку мого життя, але я прочитав про велику користь здоров'я вегетаріанства, тому я подумав себе 30-денним досвідом. За цей час я вже збираюся, мій здоров'я і вага були нормальними, але мій коледж «нехай» складається з гамбургерів в домашніх умовах і на вулиці. До 30 днів було набагато простіше, ніж очікувалося. Я б сказав, що це не важко, і я ніколи не відчував. Після тижня я помітив, що моя робоча спроможність і здатність зосередитись, і мій голова був набагато чіткіше. Наприкінці 30 днів я не маю сумнівів продовжити. Цей крок здавалося мені набагато складніше, ніж це насправді було.
2. У січні 1997 року я вирішив спробувати стати веганом. Якщо вегетаріанці можуть з'їсти яйця і молоко, вегани не їсти жодної тварини. Я розвивав інтерес до стати веганом, але я не думаю, що я міг би прийняти цей крок. Як я можу дати мій улюблений сир омлет? Ця дієта здавалося занадто обмеженим для мене - це важко уявити, скільки. Але я був дуже дивним, що це може виглядати. Так один день почав експеримент 30-денного. У той час я думав, що я можу піти на пробації, але я не планую продовжувати після цього. Так, я втратив більше трьох фунтів на перший тиждень, в основному збираюся до ванної кімнати, де я залишила всі молочні клейковини з мого тіла (тепер я знаю, чому корови потребують 4 шлунки. :) Я був відданий протягом перших кількох днів, але потім був вибух енергії. Я відчув, якби мій голова був оновлений до процесора і оперативної пам'яті. Але найбільша зміна я помітив у моїй армії. Я живу в Марина-дель-Рей, передмістя Лос-Анджелеса, де я використовував для бігу на пляжі біля Санта Моніка Піер. Я помітив, що я не втомився після п'ятикілометра, і я почав збільшити відстань до 8 км, 15 км, і в кінцевому підсумку ran марафон (42 км) через пару років. Підвищена витривалість також допомогли мені покращити свої навички в Taek Won Do. В цілому результат був настільки значним, що їжа, яку я дав більше не привертала мене. Я не планую протягом 30 днів, але я був вегетаріаном. Що я не чекав, що після використання цього раціону, корми для тварин, які я використовую для їжі, не схожих на їжу, тому я не відчуваю, що будь-яке видалення.
3. У Знову в 1997 році я вирішив здійснити щодня протягом року. Це моє новорічне рішення. Причиною було те, що якщо я зробив аеробну вправу не менше 25 хвилин на добу, я не можу піти в класі Taek Won Do, який взяв мене 2-3 дні на тиждень. У поєднанні з новою дієтою я вирішив прийняти фізичний стан на наступний рівень. Я не хочу втратити день, навіть через хворобу. Але думка про зарядку за 365 днів був своєрідним страшним. Так я вирішив розпочати 30-денний експеримент. Це не так погано. В кінці кожного дня я поставив новий особистий запис: 8 днів, 10, 15, він став важче кинути. Після 30 днів, як я не можу піти 31 і встановити новий особистий запис? Чи можна ви уявити, що після 250 днів? Ні. Після першого місяця, який зміцнив звичку, решту року, пропущену інерцією. Я пам'ятаю семінар, який рік і приїжджає додому до середини дня. Я був холодним і дуже втомився, але ще на 2 ранку. Я пішов на біг в дощ. Хто може подумати, що це був приступний, але я мав стільки визначення, щоб досягти мети, що я не дозволяв втоми або хвороби зупинити мене. Я зробив його до кінця року без пропуску на день. Я продовжив кілька місяців після того, як я вирішив зупинитися і це було важко рішення. Я хотів би грати в спорт за рік, знаючи, що це буде великий досвід для мене, і це те, що сталося.
4. У Знову на дієті. Кілька років після того, як я став веганом, я вирішив спробувати інші сорти веганської дієти. Я зробив 30-денний експеримент для дієти макробіотики і сирої дієти. Цікаво, але я вирішив не продовжити ці дієти. Я не відчуваю різниці між ними. І хоча сира їжа дав мені трохи підвищити, я помітив, що це було занадто важко: Я витратив багато часу приготування і придбання їжі. Звичайно, можна просто їсти сирі фрукти і овочі, але приготувати цікаві страви, потрібно багато часу і зусиль. Якщо я мав власний персональний шеф-кухар, я, ймовірно, слідувати цим дієтам, тому що я відчував переваги. Я спробував ще 45-денний сировинний експеримент, але мої пошуки залишилися однаковими. Якщо я був діагностований серйозним захворюванням, наприклад, раком, я хотів би негайно перейти до сирої, живої дієти, оскільки я вважаю, що це абсолютна найкраща дієта для оптимального здоров'я. Я ніколи не відчував більше продуктивних, ніж вживати сиру їжу. Але важко дотримуватися цього раціону на практиці. Але, незважаючи на те, що я додав деякі ідеї з макробіотики і сировини до мого раціону. Є два сирих ресторани харчування в Лас-Вегасі, і я люблю їх, тому що хтось інший готує для мене.
Так ці 30-денні експерименти були успішними і давали мені нову перспективу, хоча в обох випадках я свідомо дав нові звички. Одна з причин, чому всі 30 днів експерименту настільки важливі для нової дієти, що перша пара тижнів витрачається детоксикація і подолання старої звички, тому важко отримати всю картину до третього тижня. Я думаю, що якщо ви намагаєтеся дієти менше 30 днів, ви просто не розумієте його. Кожна дієта відрізняється в природі і має різний ефект.
Цей 30-денний експеримент, здається, ідеально підходить для повсякденних звичок. Я не в змозі використовувати його для розвитку звички, яка повторилася кожні 3-4 дні на тиждень. Але цей підхід може працювати, якщо ви починаєте щоденний 30-денний експеримент, а потім зменшити кількість повторень на тиждень. Це саме те, що я можу почати нову спортивну програму. Щоденні звички набагато простіше розвиватися.
Ось деякі ідеї для 30-денного експерименту:
Подаруйте телевізору. Напишіть ваші улюблені шоу і зберігайте їх до кінця терміну. Моя сім'я дала її один раз, і вона кинула світло на багато речей.
Уникайте форумів, особливо якщо ви відчуваєте залежне від них. Це допоможе розірвати звичку і зробити зрозуміло, що участь в них (якщо взагалі) дає вам. Ви завжди можете продовжити протягом 30 днів.
Мийка, лазня, поголені щодня. Вам не потрібно, щоб розповісти іншим. :
Щодня зустрічати когось новими. Почати розмову з незнайомцем.
Зробіть кожну ніч. Зайдіть до нового місця і отримуйте задоволення – ви пам’ятаєте цей місяць для життя!
Інвест 30 хвилин на день очищення вашого будинку або офісу. Тільки 15 годин.
Продати щоденно на ebay.com. Позбутися від цього сміття.
Задайте будь-який новий день на дату. Навіть якщо ваш рівень успіху менше трьох, ви будете мати принаймні одну дату, можливо, навіть зустріти вашу половину.
Якщо ви вже маєте серйозні зв'язки, подаруйте своєму партнеру масажу щодня. Або влаштуйте масаж один одному: 15 разів кожен.
Подаруйте сигарети, соду, ягняти продукти харчування, каву або інші шкідливі звички.
Рано вранці.
Зберігайте свій персональний журнал щодня.
Щодня зателефонуйте іншим родичам, друзям або партнерам бізнесу.
Зробіть 25 холодних дзвінків на день, щоб встановити стадію для нового бізнесу. Професійний Майк Феррі зробив це 5 днів на тиждень протягом двох років, навіть на дні він викладав семінари. Він стверджує, що ця звичая допомогла йому побудувати свій бізнес, який приносить в більш ніж $10 млн у продаж за рік. Якщо ви робите 1,300 холодних дзвінків на рік, бізнес буде корисним, незалежно від ваших навичок продажів. Ви можете продовжити цю звичку на будь-яку маркетингову роботу, такі як реєстрація нових посилань на ваш сайт.
Написати відгук про ваш блог
Прочитайте час на добу на тему, яка Вас цікавить.
Зробіть щодня.
Дізнайтеся одне іноземне слово в день.
Прогулянка щодня.
Я не думаю, що ви повинні продовжувати будь-яку з цих звичок після 30 днів. Подумайте про ефект всього 30 днів. Наприкінці періоду ви зможете оцінити досвід та результати. І вони будуть, навіть якщо ви вирішили не продовжити.
Міцність даного підходу полягає в простоті. У той час як повторення конкретного дня діяльності може бути менш ефективним, ніж наступний складний графік (тренінг є великим прикладом, оскільки він вимагає адекватних розривів), швидше за все, ви задекларуєте щоденну звичку. Якщо ви повторите щось після дня без перерви, ви не можете просто повідомити пропуск одного дня або пообіцяти робити це пізніше, змінивши графік.