1186
Історія Myo Business (орфографія автора)
Повідомляємо, що трохи про мій маленький бізнес.
Після того, як на веб-сайтах і надійшло на сайті про магніти, почав вчитися, які магніти і все це. Про магнітний вініл. Ідея спалахнула в голову, щоб зробити знімну рекламу автомобіля. На комп’ютері та телевізорі працює десь. Вони сказали щось про водіїв таксі. До цього працював у зовнішній рекламі. Я думав, що я зробив знімну магнітну стрічку. Так званий магнітний коктейль. Багато зарубіжних автомобілів працюють в таксі і таких вітчизняних автомобілів і не всі хочуть пасти машину з лушпинням, так як це дуже погано очиститься. Я знаю свою роботу в рекламних оголошеннях. Я також читаю, що автомобільний організм віддає перевагу. І якщо ви думаєте про місця, де були деякі наклейки, немає світлової передачі і, таким чином, ці місця будуть помітні після лущення деяких плівок.
У мене було 10000 p в шафі, плюс мої гроші були в кишені. Гроші переїхали до мого брата, щоб оплатити рушійну школу. Я сказав, що мій батько, будь ласка, дати мені це гроші, я хочу зробити щось, у мене є бізнес ідея. Він сказав мені, що ви хочете зробити. Я не сказав нічого відповідно. Не знаю, чому я не хочу одного слова скандалу. Він сказав добре, я скажу, що відбувається.
Наступний день. Я пішов, щоб замовити цю магнітну стрічку. І всі ці стрічки були магнітними тільки за ціною. Я не знаю, що це було краще і що було краще. І китайці були дешевими і вітчизняними. Різні за товщиною. Довгий час я думав, що було багато вибору, як в підсвідомому, ви не хочете взяти дорого. У слово, палець на прайс-листі. Я сказав, що давайте замовлення цього. Вартість близько 6500. Замовили. Весь рулон. Вона сказала, що, як тільки ви отримаєте там, не втрачайте нічого. Ми будемо тонкими. Тоді він пішов на рекламну фірму, де він використовувався для роботи в магазині перед армією. Я пішов до принтера і сказав до Юри, давайте допомогу мені, будь ласка, роздрукуйте мене чекери для таксі. Я не шкода тебе. Я люблю тебе, але це не просто. Я просто натискаю, що йде з офісу. Я не знаю до. У них є якісь програмні системи. Не можна друкувати будь-який лівий крізь офіс. Він каже піти в офіс, як це.
Я пішов там і сказав, що потрібно для друку, що я планував, що я думав, незалежно від того, що було в Інтернеті. У дизайні взяли близько 300p, що думав «дизайн» квадрати чорно-жовті. До цього я думав, що кожен клієнт через різну форму авто зможе відрізати магнітну смугу. Я вирішив зробити авто зліва, на правій стороні 4 метрів магнітної стрічки і на спині 2 метрів. А потім він може відрізати себе. Магніт був доставлений мені через тиждень, через два дні до магніту, і я взяв друковані площі.
Я зателефоную мій тато. Допоможи мені взяти цей будинок. Не знаю, що я замовив ще. Коли він і я завантажив машину разом, він побачив його і запитав, що це було схоже в коробку важко не було 10000 перетворюватися в 100,000? Я кажу це магнітний вініл. Він дивиться на мене з сюрпризом і каже: "Що пекло ти робиш так багато?" Я говорю, що це тільки проданий. Що ви збираєтеся робити всі над російськими магнітами на холодильниках? І сказав йому все на шляху. Він каже, що ви любите зробити це свого роду, ви краще зробити щось корисним. У слово все стало ясно.
Я приніс все будинку. Я зробив це правильно. Після нового року було десь в січні. І кожен день ці жарти почали робити мене хворими. Дад використовувався для того, щоб сказати, що він був бульбіт щодня, похований десять тисяч, як ваш маленький бізнес збирається? Після того, як все це слухаю, я просто тримала тихого і мав піти в інший номер. Не було магніту.
П'ять місяців. А потім поставив його оголошення на істо. Я отримав виклик від одного, іншої особи. Питання були різними, вони не літають? Зібрали його. Я сказав, що давайте бачити. Хлопці не привезли в великий шматок майже що я роблю, але я визначив, що цей магніт був дуже тонкий, мій набагато більш товстий. Чоловік помітив, теж. Він так хороший, що я збираю його. Я продаю його. Продаю ще пару до. У підсвідомому, звичайно, були думки від роботи, щоб покласти в шафу. Для того, щоб розповісти мій тато тут Dad, я продаю, що це не так ембаризує, що я не так погано. Я насправді продав ці магніти в шафі.
Тоді слово рота здавалося працювати. Імовірно, люди задоволені силою магнітного кріплення, тим, що людина може розрізати геометрію автомобіля стільки ж, скільки він необхідний. Чоловік сказав, що він сам директор таксі і хотів би замовити десять наборів, щоб розпочати з автомобілями. Так як він має іноземні автомобілі в парку таксі і не хоче клеїти їх самоклеючістю. Якщо все, будьте готові до великого замовлення 30 комплектів. Починалися, і вони називаються з інших міст. Я розміщую не скарги. Я нещодавно відправив його в Казань через другу. Немає скарг. Я працюю над славою.
Альруби.