Хакасський атлетний підйомник 280 кг

З села Сарагаш (Боградський район) став найсильнішим у ваговій категорії 43 кг, підйом 280 кг в сумі трьох вправ.

У прес-центрі Міністерства спорту Хакасії з п'ятьма медалями чемпіонату Європи з триатлону серед підуорів. У квітні в Празі (Чехія) Хакас ателет став найсильнішим у категорії вагою 43 кг. В цілому вона піднімала 280 (!) кг, що становить 6,5 разів на свою вагу. Lolita, один конкурс, і присуджує вам п'ять медалей. Як це можливо? На церемонії нагородження всі спортсмени дали медаль за участь.

Найбільшу золотою медаллю я за перемогу в триатлоні, а другий три золоті – за найкращі результати у всіх трьох вправах – прес, тяговий та причіпний. Яким з конкурентів в чемпіонаті Європи ви побоялися самі? - Сама. У змаганнях дуже важливо не почати хвилюватися. Є три підходи до кожної вправи, кращі з яких враховуються. Вам потрібно вірне ставлення, потрібно орієнтуватися на ваше слово.

У кватку з барбеллю я не виконав 110 кг підходу. Я мав налаштовувати для більшої ваги в машинному пресі. На конкурсних змаганнях (російському чемпіонаті), загальна вага я піднялася 280 кг, не хочу виконувати гірше на чемпіонаті Європи. Я вирішив в лавці натиснути в третій підхід, щоб збільшити вагу барбекю до 60 кг, я вдалося, я покращив мій особистий результат кількома фунтами. Хто був першим, хто ви сказали про свою перемогу? - Тренер і мама. Я пропустив мій день народження мами через змагання, моя перемога мій подарунок її!

447299

- Ваші плани на майбутнє? Наступного року я отримав диплом від школи, вступаю HSU на факультеті фізичної культури. Для початку хочу виконати майстер спортивного стандарту, для цього потрібно збільшити загальну вагу триатлона до 287.5 кг. Я також хочу виграти Кубок світу і один день стати заслуженим майстром спорту Росії. Лоліта виступала на чемпіонаті Європи в складі російської національної команди - серед 14 найсильніших спортсменів нашої країни. Успішне виконання – це чергове підтвердження, яке в с. Сарагаш (Боградський р-н) є одним із найсильніших навчальних закладів регіону, Міністерство спорту Хакасії повідомляє.

У травні 19-25-го року на чемпіонаті України відбудеться ще два спортсмени цього села Людмила Стечиніна та Данила Колесник.
Ми бажаємо їм удачі!

Джерело: www.xakac.info