Присвячується всім, чия синя мрія нового мобільного телефону була вірною завдяки неймовірній великодності вітчизняних банків.
Стас П., 22, кандидат на майстер спорту в м.кватт
Смартфон мрії - Samsung Galaxy S IV (25 000 рублів)
Для перекачування кредитної історії – кредитної картки та пішло онлайн. На прохолодному сайті, замовленому з Інтернету 25 кг "Гейсер". Сайт сказав, що всі культуристів в США використовують його. Але коли Газер прибув, виявилося, що це не було білкового шака, але антигемороїдного крему. Продаю більшість грошей, які не потрібно, я зміг купити дійсно корисну річ – смартфон Galaxy SIV на 25 тис. рублів. Одного разу, коли я ходив з тренінгу, і мій телефон був у моїй кишені, мої квадроцикли отримали тісні і я подрібнила мій дорогий стільниковий телефон. Ось вона, могутній герой!
Артем Н., 19 років, хобі та робота - зимова рибальство
Смартфон мрії — Sony Xperia Z (25 490 рублів)
Я з Чукотки. Я любила рибу, так як я був дитиною. Вона мене. Нещодавно переїхав до Ульяновська. Риболовля тут не те ж, але це буде зробити. В той час як рибальство, він поганий більше однієї труби. Так я взяв водонепроникну Sony Xperia Z на кредит. Я думав лову б піти, я продаю рибу, вона окупиться швидко. Але, на першому рибальському поході з прохолодним стільниковим телефоном в моїй кишені, я половив такий брелок з інших рибалок, які коли я приземлявся, ні телефон, ні лову стержню був поруч.
Микола А., 23 роки, засновник громади «Блакитне крісло»
Смартфон мрії - Nokia Lumia 920 (19 990 рублів)
Після закінчення Уст-Коломська ПТУ я не можу отримати роботу як сантехніка, тому що був дуже великий конкурс (дві місця на людину). Так я вирішив почати громаду в місті і жити на пожертвах. Поки що в моїй громаді, я один, люди сором'язливі. Не соромлюся! Я вирішив показати свою майстерність в технології. Я хотів яскравий, божественний золотий колір. Я вибрав Nokia Lumia 920, які повинні привертати паріонерів, вони допомогли мені платити мій кредит. З причин, що не мій контроль, новий смартфон раптово зникнув під синім кріслом під час чергової зустрічі громади, і тепер я отримую гроші особисто Олегу Тінькову:
Юра Болшой, вік приховує, бас-гітарист в гурт "Ship belton"
Коли я був малюком, лимонадом і морозивом були дорогі, а сигарети і пиво були дешевими. Можливо, тоді я зрозумів, що ви завжди повинні грати до великої кількості, і навіть крадіжки речей з життя! Саме тому я пішов в музичну школу з хімічного заводу (єдиний будинок високого класу в нашому селі), тому я приєднався до найбільшої рок-групи (від 18 осіб в ній) і почав грати в гітару бас. Я зробив кредит на мотоцикл "Ява", але він виявився великим для мене, тому я продаю його і почав мати божевільну кількість грошей. Я вирішив купити смартфон і вибрати Highscreen Alpha GTX - величезний, гігантський! Я не подбаю, що люди думають – більше, ніж охолоджувач! Я думав про прийняття нової Нотатки, але після того, як було тур і залишилося всього 12,000. Я отримаю око на новому високоекранному Альфа GTX, парі гіг комісій, і це в моїй кишені. Або куди він йде. Екран високої чіткості з діагоналлю 5,7 дюймів плюс чотириядерний процесор не тріфле!
Олег М., 20 років, регулювальний апарат
Смартфон мрії - HTC One 32Gb (27 300 рублів)
У Міністерстві внутрішніх справ: Ідея відкриття залу ігрового автомата в Сергіївці під пазою інтернет-клубу була спочатку з ладу, так як інтернет в нашому селищі ніколи не існував. Незабаром зелене місце, розташоване на задньому дворі будинку Олега М., почав привернути увагу правоохоронних органів. Так, старший р-н Дмітрі В. втратив всю зарплату, а його партнер Казбек В. - пістолет, ковпачок і документів для автомобіля "lada pre". Сам Олег М., спадковий безробітний, почав жити за його допомогою: він поїхав на машину «lada prea», сховав капелюшку, видав кредит на HTC Один смартфон в районному центрі під захистом пістолета. Утворився операційний штаб вирішив затримання підозри. Під час затримання не постраждали люди, але 12 будівель, чотири авто, одна НТС У 2007 році було вилучено та освоєно один смартфон та 2 км доріг (гроші на ремонт житла та доріг).
Олександр Н., 27 років, займався ремонтом шин
Смартфони мрії – “холодний чотириядерний літати”
Смартфони Я вибрав швидкість — до іграшок тушку, меню не висить, ви зрозуміли мене. Я хотів би прийняти нові Galaxy першим, навіть запозичені гроші для цього випадку. І в кінці взяли Highscreen Omega Q - найбільший бюджет Росії чотирьохядерний смартфон, ціни у порівнянні з ними. Ось крім чотирьох ядер 1 ГБ оперативної пам'яті, Android 4.1 і 4.5-дюймовий екран. У будь-якому випадку, завантажена гонка, здорова, і мені не потрібно більше. Вчора я дізнався, що в цьому Highscreen ви також можете вставляти другий SIM-карту - в цілому. З грошима, я буду купити дитину 17 хромованих дисків.