1055
КАК ОТВЕЧАЮТ НА ПОЧТУ ЛЕГЕНДАРНЫЕ БИЗНЕСМЕНЫ
Якщо ви відлякуєтеся від 20 вхідних листів вранці, уявіть голову величезної компанії, яка отримує тисячі електронних листів на день. У цьому питанні на дискусійному сервісі Quora обговорюються співробітники корпорації, які знають, як впоратися з потоком літер найвідоміших підприємців світу. H&F переклали найбільш цікаві відповіді.
Я працював дуже відомим чоловіком, і це була моя робота для читання і сортування листів. На звичайних днів з'явилися близько 800 з них, на поході їх кількість досягла двох тисяч. Як розподілити їх:
- Я відправив свою персональну пошту (найчастіше) до мого боса.
- Запити на інтерв'ю до комунікаційного агентства.
Листи з резюме – до рекрутингу.
- У відділі обслуговування клієнтів.
- Все, що пов'язано з благодійним фондом.
- оголені листи від жінок в пошуку «патрону» відправили в кошик.
- Деякі листи пішли в юристи.
Виявлено інші адресати, а також багато виняток до правила. Останні додані персональні листи з жартами, політикою та іншими нецензурами. Я пропустив на стан, що людина, яка написала листа, була на списку «закритих», тобто була дружина, дитина, батько або найкращий друг босів. По електронній пошті від шанувальників також потрапила до боса, проте вже з «рибою» майбутньої відповіді, написаної мною. Він завжди відповідав себе такі листи, відповідей були полоітні, але не наполягали продовження листування. Він використовується для додавання пари вироків до моєї заготовки. Ми також відповіли на листи, що містять критик. Повідомлень, пов’язані з ненависті та загрозами, в залежності від інтенсивності, впало або в кошик або юристам.
Більшість компаній Fortune 500 мають співробітників, таких як мене. Незважаючи на те, що правила роботи з поштою, ймовірно, різні. У моєму випадку, якщо хтось написав до мого боса, він знав, що там не було конфіденційності. Я мав доступ до кожного окремого листа. Я спробував не читати особисті листи, але іноді я повинен відповісти на них за запитом мого боса.
Він був дивним відносинам: Я знаю майже все про мій бос, і він знав дуже мало про мене. Ця професія має високий ступінь довіри, не тільки в умовах конфіденційності, але і в плані прийняття рішень. Коли ми вперше почали працювати разом, він дав мені багато інструкцій про те, як відповісти на конкретний лист. Через півроку він почав довіряти мені повністю. Я отримав 10% заробітної плати за роботу, а інший 90% для прийняття хороших рішень. Це люди, як я, хто вирішив, чи ваш бос отримує ваш лист або ні. Якщо вам дійсно потрібен лист, щоб досягти одержувача, я рекомендую вам зробити друзів з його секретарем. У нас є потужність.