Історія бізнесу Миколая Трегупова

Молодий підприємець організував транспортну компанію Pelican у своєму місті з оборотом на 2 млн рублів на місяць.

Детальніше читайте нижче. Історія походить від першої особи.

З 17 років я почав працювати там, де я міг: в інтернет-клубах, і на виборах, походів для всіх в рядку (це найбільш грошима і небезпечна робота), знімаючи стільникові телефони, потім вони просто з'явилися в нашому місті, і це було золото шахта в той час, плюс я тренерів дітей в велосипедному розділі для жахливо смішної заробітної плати. Через рік він врятував для першого автомобіля 2108, навіть не в змозі їздити на машині. Я вирішив подивитися в газеті, скільки роблять водіїв з персональними автомобілями, і поїхав по одному з оголошень про роботу «коуря з л / а». Я назвав, вони сказали мені: прийти, і відразу взяв. Так я почав працювати 3 офіційних робочих місць і не офіційно продає телефони та електронні пристрої. Як кур'єр, я був прийнятий до компанії Pelican для доставки їжі в будинок з великим ланцюгом делікатесів, я не подбала, основні гроші оплачується. Після двох років роботи в негативному стані власником компанії з доставки вирішив позбутися від нього, так як величезний персонал і відсутність найменшого розвитку не давали результату.

Але я знав, що якщо я працюю за себе, бізнес може нести плоди, які в той час здавалося дуже великим. Я проконсультував мій найкращий друг, мій батьки, і вони сказали, "Оцінити ціну і думати про це". Після того, як я дізнався, що весь цей бізнес буде передано мені тільки 20 тис. рублів, ми без сумніву знайшли гроші, видалили IP для мене і купили доставку бізнесу.

З цього моменту почався новий етап мого життя, довелося відкинути від двох робочих місць і залишити тільки один додатковий до доставки бізнесу, який не займе багато часу, але приніс доходи, що дозволило повернути поточні витрати. Оператор кладав мами в організованому офісі в домашніх умовах, вони почали їздити разом з тим. Я вранці, він ввечері. У першому місяці ми переглянули роботу, ініціали. У той час ми не взяли ніяких спроб, щоб розробити це в щось більше, тому що, як і всі інші, ми влаштували заробіток. Але я бачив величезний потенціал цього бізнесу, в тому числі через Інтернет. Але не було грошей на розвиток. Якщо я міг знайти їх, то мій партнер не хоче. Коли я зрозумів, що ми трамплінгу, і нам довелося відокремити.

Я пропоную два варіанти, або я приймаю компанію, купивши половину його, або навпаки. Вартість бізнесу в той час ми ОБА оцінюємо на 600 тис. рублів. Ми домовилися, що бізнес залишається з мною, і я оплатити його 300 тис. рублів. Через два місяці я подав всі гроші, став власником бізнесу, і втратив найкращий друг мого життя, який я дуже шкода.

My Pelican використовує 15 осіб, у нас є власний інтернет-магазин www.pelican-k.ru/, де можна придбати не тільки товари з супермаркетів, але і готові страви, ліки, подарунки, квіти, піци тощо. Ми надаємо послуги з перевезення та кур'єрів для багатьох підприємств міста. Ми робимо все самостійно без запозичень. Можливо, це погано, але ми вирощуємо будь-який шлях, і я дійсно люблю це, і я часто розміщую замовлення, щоб отримати всередині і побачити, як весь процес триває зсередини.

Я не вважаю себе хорошим підприємцем або бізнесменом, я досить трудомістким, який використовується для досягнення тільки роботи, але тепер я розумію, що з трудовою працею ви можете заробити обмежену кількість грошей, потрібно розум для подальшого розвитку.