881
Зелений острів їжі
Ірландці пишаються і вільнолюбні. З багатою історією, різновидом фольклору. І дуже стримана кухня. Що стосується фрази харчування-ірландія? Ірландська рага (не те, що Джероме описано в кращій книзі Три в човні...), але реально. Так тушкована баранина плюс цибулю з морквою. Також згадували рагдові ковбаси з беконом, картоплею та цибулею під назвою родзинки. Ні, є щось інше, ви можете знайти, якщо ви копати. Але не фріроли. Люди мешкали бідними. Не виростають пальці. Основа дієти з шестинадцятого століття до недавнього часу картоплі. Сестри Білорусі, не інакше.
Ми вирішили зробити свій внесок у світову скарбницю вишуканих і незвичайних гастрономічних рішень. Ми вирішили почати з шоколаду. Я не знаю чому. Але він почав дуже рішуче і незвично.
Компанія «Тайто», яка виробляє шоколад, запустила опитування в соцмережах, щоб освіжити його продуктову лінійку. Так як натуральний смак не модний, компанія дивно, що ароматний шоколад буде виглядати найбільш привабливо для споживачів. В результаті кілька головоломлених виробників, однак, вони випустили пробну партію з сиром і цибулею начинкою від сто тисяч плиток. Якщо ви смієтеся, ви будете в блендері очей в Ірландії.
Це дивні гастрономічні переваги. Хоча я підозрю, що вони використовували справу для пива. Не прийнято пити No1 з рибою.