Хлопці давно люблять їздити «безкоштовно» на всіляких рухомих об'єктах. У більш віддалених часах, клацання шламів і візок, пізніше - до трамваїв, тролейбусів. Закрити до нашого часу, для автомобілів. Зрозуміло, що окупація небезпечна, але це болісно адреналін. Будь-який, хто не розумів, Дівчата в даній думці дивляться рідше, але є також рвані зразки. Цей Mademoiselle хотів здивувати Dad. Як вона збиралася стрибати і радувати, не для певних установ, але тільки погана удача сталася. А батько, замість запланованої поїздки в наступну вулицю для їжі, вирішив піти в сусіднє село. Я не дуже їздив, але все ще хвилювався на задній бампері Газель на швидкості вісімдесят кілометрів на годину, для першого трюку він досить пристойний. А потім люди помітили, і експеримент екстремального виживання був завершений. Але спробу можна відрахувати. Прибув полку трюків. Вже в старому віці, щоб показати великий “І це, бабуся, мій перший трюк.” Я знайшов свою роботу. Режисер був радий. Ось Дад. Знайте, ви не хочете знати.