945
Гум для трьох Ферарі
Я маю велику повагу серу Алекс Фергусон. Це дійсно епоха не тільки в історії Манчестера Юнайтед, англійський футбол, це просто унікальний феномен в коучинговому магазині. Крампс. Список особистих і командних регалі є просто видатним.
Кожна людина має свої характерні чіпси. Сер Алекс, наприклад, був практично завжди там. Добре, це випадок. Тренер має адреналінну щітку під час гри. І викидати енергію, крім проростання, нічого. Це те, що тримається інтенсивно.
Це те ж саме і вдалося зібрати гроші на користь інших людей, неназв'язаний вентилятор. Під час останнього матчу Манчестер Юнайтед під керівництвом Західного Бромвіча та ставити це багато на eBay аукціоні. Щоб сказати, що вона залишилася за ціною золота, скромно мовчить. Алмазні блідо. Для цього шматка використаної гуми вирушили за ціною три Феррі 458 Italias. За п'ять сотень дев'ятдесят-два тисячі доларів. Це те, що з життєздатним шматком бульбашок, життєво-зважувальний дотик. Всі приступи, як зазначені, підуть на благодійність.
Я думаю, що якщо ми можемо вирізати газон в місцях, де його стопа доторкнулася під час цього матчу, ми можемо закрити питання благодійних пожертв в Англії для передбачуваного майбутнього. Великий тренер перетворює все, що він торкається на золото.