Що робити, щоб отримати замші для володіння монетою

Відкрито адміністративний випадок одного хлопця через монету, який він хотів відправити російський пост.

196974

Рік тому я мав надіслати монету до Німеччини. Монета не представляє багато значення: пам'ятний австралійський срібний долар, ціна близько $ 100. Я прийшов до поштового відділення щасливим, "так і так, потрібно надіслати." Відповідь була надана наступним чином: "Ви не можете надсилати монети за кордоном, медалі - пам'ятні, сувенірні, діючі - це не важливо!". Що робити? Я попросив поставити монету в книгу. «Якщо я не відчуваю себе, я приймаю пакет без проблем». А я вирішив взяти шанс.
Я забрав книгу Макаренка:

Виріжте більшу частину сторінок за бажаним розміром (коробка в коробці просто).

Так я послав все в бандеролі. Як я пізніше пояснив, що це було велика помилка: це відправлення може бути відправлена лише паперовою продукцією. В цілому ... Я отримую телеграму на тиждень. Коротко, «Ком до Митного, для Вас слідкувати. й

Що робити, щоб отримати замші для володіння монетою р.

На призначену дату я прибув на митниці. Я написав пояснючу замітку. І я чекав, що буде далі. Виявилося, що потрібно знати реальне значення монети, і вони відправили її в Москву. Як виявилося пізніше, експертиза коштує їх 6000 рублів, хоча було досить просто піти хоча б на eBay і подивитися аналог цієї монети. Навігація Обстеження оцінено монетою на 2322 рублів. Я маю на увазі, ви знаєте, що ви платите за тест 6k, щоб побачити, якщо монета була варта 2.3k.

Тоді було випробування, в якому я повністю визнав мій провину з неякісності. Суддя сказав мені не зробити це знову, але штраф буде платити, і монета буде повернена мені. Що вони погодилися. Коли я отримав порядок суду, він заявив, що мені довелося платити штраф 1161 рублів, а також сплатити витрати справи – те ж саме обстеження на 6000 рублів! Але немає нічого зробити – суд вирішив, так це необхідно. Я оплачую за весь випадок, згідно з деталями в Указі.

3610Р. 4200Р.

Після деякого часу, прийшовши до митного оформлення, я дізнався наступне: відповідно до Кодексу про державну реєстрацію РФ, я був призначений для оплати витрат справи незаконно. Для цього є секція 24.7. 2 Адміністративний кодекс Російської Федерації, за яким особа не повинна платити за такі речі. Далі Я попросив писати додаток, щоб отримати гроші назад. Але як виявилося, я переніс їх на некоректно вказану в деталях замовлення суду. Я маю на увазі, подивіться, я оплачується за те, що я не повинен платити, і я сплатив за неправильні деталі!

На фото - Пулово митниця.

Але я вже вирішив піти весь шлях. І після чергового місяця безкінечних претензій і проваджень я отримав гроші назад. Здавалося б, що вся історія. Але ні. Після 2 місяців я отримав ще один лист. Тепер від причалів. Вони хочуть платити 6000 рублів! Кілька тижнів розслідування, пояснювальні та прибиральні позбавляє мене цього мита.

Що робити, щоб отримати замші для володіння монетою Габаритний зображення

Так як ви відправите монети і медалі за кордоном? Існує кілька варіантів:

(а) Самий кримінальний варіант - набити монету в купу інших речей і відправити її.
(b) Зайдіть до Міністерства культури і зробіть іспит на свій власний рахунок, який скажеш, що об'єкт, відправлений, не має значення для російської держави.
з) Але найпростішим способом є йти за кордон в одну з нормальних країн світу і відправити пакет звідти. Це те, що я планую зробити, подякувати доброті, Фінляндії завжди близько.

Взагалі я зіткнувся з ідіозією практично на кожному рівні нашої судової системи, від законів до абсолютно невірних судових наказів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ця історія доповнюється пучок невеликого, але смішні моменти - але, шкода, я не можу відкрито описати їх. Я покажу вам в барі для пива. До речі, сама монета - це кульприт усього цього. На пальці листів суду та інших документів на цьому випадку. На це все. Подбайте про закони.

Джерело: rosteck.ru