Що робити, щоб отримати замші для володіння монетою

Відкрито адміністративний випадок одного хлопця через монету, який він хотів відправити російський пост.

196974

Рік тому я мав надіслати монету до Німеччини. Монета не представляє багато значення: пам'ятний австралійський срібний долар, ціна близько $ 100. Я прийшов до поштового відділення щасливим, "так і так, потрібно надіслати." Відповідь була надана наступним чином: "Ви не можете надсилати монети за кордоном, медалі - пам'ятні, сувенірні, діючі - це не важливо!". Що робити? Я попросив поставити монету в книгу. «Якщо я не відчуваю себе, я приймаю пакет без проблем». А я вирішив взяти шанс.
Я забрав книгу Макаренка:

Виріжте більшу частину сторінок за бажаним розміром (коробка в коробці просто).

Так я послав все в бандеролі. Як я пізніше пояснив, що це було велика помилка: це відправлення може бути відправлена лише паперовою продукцією. В цілому ... Я отримую телеграму на тиждень. Коротко, «Ком до Митного, для Вас слідкувати. й

р.

На призначену дату я прибув на митниці. Я написав пояснючу замітку. І я чекав, що буде далі. Виявилося, що потрібно знати реальне значення монети, і вони відправили її в Москву. Як виявилося пізніше, експертиза коштує їх 6000 рублів, хоча було досить просто піти хоча б на eBay і подивитися аналог цієї монети. Навігація Обстеження оцінено монетою на 2322 рублів. Я маю на увазі, ви знаєте, що ви платите за тест 6k, щоб побачити, якщо монета була варта 2.3k.

Тоді було випробування, в якому я повністю визнав мій провину з неякісності. Суддя сказав мені не зробити це знову, але штраф буде платити, і монета буде повернена мені. Що вони погодилися. Коли я отримав порядок суду, він заявив, що мені довелося платити штраф 1161 рублів, а також сплатити витрати справи – те ж саме обстеження на 6000 рублів! Але немає нічого зробити – суд вирішив, так це необхідно. Я оплачую за весь випадок, згідно з деталями в Указі.

3610Р. 4200Р.

Після деякого часу, прийшовши до митного оформлення, я дізнався наступне: відповідно до Кодексу про державну реєстрацію РФ, я був призначений для оплати витрат справи незаконно. Для цього є секція 24.7. 2 Адміністративний кодекс Російської Федерації, за яким особа не повинна платити за такі речі. Далі Я попросив писати додаток, щоб отримати гроші назад. Але як виявилося, я переніс їх на некоректно вказану в деталях замовлення суду. Я маю на увазі, подивіться, я оплачується за те, що я не повинен платити, і я сплатив за неправильні деталі!

На фото - Пулово митниця.

Але я вже вирішив піти весь шлях. І після чергового місяця безкінечних претензій і проваджень я отримав гроші назад. Здавалося б, що вся історія. Але ні. Після 2 місяців я отримав ще один лист. Тепер від причалів. Вони хочуть платити 6000 рублів! Кілька тижнів розслідування, пояснювальні та прибиральні позбавляє мене цього мита.

Габаритний зображення

Так як ви відправите монети і медалі за кордоном? Існує кілька варіантів:

(а) Самий кримінальний варіант - набити монету в купу інших речей і відправити її.
(b) Зайдіть до Міністерства культури і зробіть іспит на свій власний рахунок, який скажеш, що об'єкт, відправлений, не має значення для російської держави.
з) Але найпростішим способом є йти за кордон в одну з нормальних країн світу і відправити пакет звідти. Це те, що я планую зробити, подякувати доброті, Фінляндії завжди близько.

Взагалі я зіткнувся з ідіозією практично на кожному рівні нашої судової системи, від законів до абсолютно невірних судових наказів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ця історія доповнюється пучок невеликого, але смішні моменти - але, шкода, я не можу відкрито описати їх. Я покажу вам в барі для пива. До речі, сама монета - це кульприт усього цього. На пальці листів суду та інших документів на цьому випадку. На це все. Подбайте про закони.

Джерело: rosteck.ru