Найгірший вбивця на землі

539172р.
Я прийшов у звіт про нібито новий рекорд серед мисливців аарку. У супроводженні коментарію, як звичайно, «запобіжники», «пролонгована вихлопна боротьба», а також все інше було описано, щоб приховати атмосферу. І, звичайно, розміри і вага (запис все ще, як тут без специфіки). Довжина три метрів шістдесяти сантиметрів. Вага шість сотень кілограмів. The mako aark є найшвидшим акула у світі.
Фото з трофією та інтерв’ю з переможцями, як очікується. У інтерв'ю знову, обов'язок "Машина", "six сто кілограмів." Я. Що таке кошмар. У будь-якому випадку я не пам'ятаю, що той же акум мисливець чисто для спорту. Ви знаєте, хвилювання. Зіграний адреналін, і його важко трохи розтягнути.
Homo sapiens це так. Для того, щоб полювання звіри (або чоловіка) отримати погодження громади, потрібно покласти на предмет полювання найбільш непристойний етикеток. "Вбиваючий вбивця". "Круельний пресатор" Перелік є великим. А потім ви вже подивитеся, як ліберт і savior, коли ви йдете і дрочить вашу жертву. Застібка або риба. Як мінімум чоловік. Навіть вся країна.
І я скажу вам, що вже більше, ніж достатньо інформації онлайн, щоб розпустити всі акули міфи. Так, навіть фотографії з підводними диверсами в прямій контакті з «підводними вбивцями». Якщо ви не відразу намагаєтеся вбити або нехтувати твариною, з ним, в більшості випадків, ви ще можете встановити контакт. На відміну від людини.

На фото вищевказаний є найстрашнішим предатором на Землі. Поруч - жіночий і білий акум.
І це запис мако.
р.

Габаритний зображення

р.

950 р.