Мета

Pushcha-Voditsa - це чудовий і в багатьох варіантах унікальне місце. Не було нічого, що він був ідентифікований як санаторно-курорт під Союзом. Дивовижне повітря. Найчистіша вода з джерел (Я сам йде на збір, я не знаю по-перше).
Також є деякі досить смішні архітектурні форми. Серед інших, це місце для відбиття. Так говорити, точка філософської підтримки. Ця будівля виконана, як вона повинна бути для заміських громадських місць, з дерева. Фарба в кислотно-благовий колір бузку. І, крім того, він все ще мучить емблема Євро 2012. Цей шедевр формує єдиний архітектурний ансамбль з дерев'яним парканом. Я маю на увазі, просто вбудований в неї. З цього паркану залишає схил, поверх якого є кілька столів з пінопластами. Місце для культурного відпочинку.
Один прекрасний вечір в одному з столів сидить на розслаблення компанії, яка прийшла на старе блакитне «боймер». Всипати і залити. А потім машина починає повільно згорнути. Анімація права на емблему. Водій стрибає і намагається запобігти зіткненню. Інший чотири залишаються зацікавленими у перегляді висоти. Де ще можна побачити це безкоштовно? Власник не встигає, "беха" вводить туалет і сповільнює. Птахи, але не падають. Зверху є радісний роум з чотирьох шпилів:
- Гоол!
А потім від rickety структури, величезна людина з обструєним волоссям вибирається, з сердитися поглядом він кидає малюнок навколо і говорить:
- Тепер я вдарив штрафний пагон.