Молодий мати був крок від анорексії, її вага знизилася до 38 кілограмів. Але вона зуміла впоратися з хворобою і стала культурою.
Rachel Hobbs, 23 втрачені 38 фунтів до раптом стають вагітними 5 років тому. За словами дівчини, після народження сина вона вирішила змінити своє життя і розпочати активну підготовку. Вона вірила, що спорт допоможе їй впоратися з хворобою і зробити її більш привабливими. Рахель втратив масу ваги на 16 роки завдяки постійному "спадку і тривоги" за її близнючки сестра Ніколя, яка постраждала від аортексії. Цього року вона взяла участь у чемпіонаті з бодібілдингу вперше і в даний час стежить за строгим режимом підготовки. Спочатку Рахель планував виступати тільки на одному конкурсі, але після її успішної роботи вона вирішила не зупинитись і взяти участь у Бодібілдингу та фітнес- Championship, який відбудеться Великою Федерацією бодібілдингу в жовтні.
Як вдалося дізнатися журналісти з пошти онлайн, після того, як дівчина почала активно займатися, їй вдалося відновити майже 13 кілограмів. Я бачив дівчат, які виконували минулого року на чемпіонатах фітнесу, і це змусило мене побудувати сили, щоб отримати і зробити його. Я, безумовно, в кращій формі, ніж коли-небудь, сказав Рахель. Поруч з дослідженнями, вона проводить власний радник з харчування та працює для онлайн-компанії, що допомагає людям жити здоровіше життя. Я втратив 38 фунтів, коли мій друг сестра Ніколя помер від anorexia. Я був дуже стурбований, і це викликало багато стресів, які я не можу впоратися з 16. Я не дуже здоровий малюк, вона додала.
Рахель 2008 р.
Рахель постійно стикається з критиками, які кажуть, що молода мама не повинна брати участь в таких змаганнях, похилаючи її тіло. «Я хочу піти на». Коли я вперше розповів про сім'ю і друзі, що я зробив бодібілдінг, вони реагували неоднорідно. Багато людей не розуміють, що ми говоримо. Коли ви скажете слово культуриста, вони відразу ж представляють людей з м'язами, що перенесли гіпертрофію.
Джерело: www.liveinternet.ru