Пригоди китайської дівчини в Україні

Вражаюча історія китайської жінки, яка вперше відвідала Україну. А тур був організований близькою особою.

По суті, я не писав про Китай тривалий час, і є багато причин. З моменту свого дива чудово розвивалися всі проблеми з візою, повітряні квитки, завершені всі бізнеси, опинилися на площині і пішли знати Україну зсередини (з його скромною допомогою). Всі свої враження буквально переведені, половина фотографій завантажуються до неї Вейбо, я просто переклали коментарі. Привіт. Привіт. Я сподіваюсь, що вам подобається.

Приготовки для поїздки розпочалися до дати вильоту. Вишиванка була додана (до її використання), тонн магнітів / косметичних засобів / шоколадних / всіх видів нітак, які не доступні в Китаї. Адаптація, так щоб говорити, поганий відвідувач до чого вона бачить тут. Одяг був прийнятий з крохмалем, шоколадом ("Кроуна" молоко) - з'їсти на перший день (не реклама), вершки - взяті з прохолодою (у українській косметиці я був розчарований). У відповідь на те, що для мами було відправлено тонни чаю/гінсу/гіфти. В цілому, всі ці катавазія завершилися візою, і чекали на день відправлення. Для отримання української візи, ніж американський. Чому Я не розумію.

Після прибуття в Бориспіль я здивував (Я продовжую писати від свого імені), чому ми не отримали в таксі в аеропорту, і назвав його на телефоні. Гоша (I) говорить про те, що різниця в тарифах може бути один раз в п'ять. Я не можу вірити, хто збирається їздити за цією ціною. Коли ми доїхали до міста, ми пішли в готель для прогулянки в центрі. Природно, ми приймали метро. Захоплюючи, як глибоко це. У Китаї не менше 10-15 метрів.

Я апологую за швидкість викладання, гальмівні з Інтернетом. Зберігати Підвіска дуже красива. На кожній станції я подивився на стіни, написи. Лоти оголошень. Але поїзди старі, вони роблять багато шуму. Я тепер розумію більше і більше, як Gaucher в Китаї - російські слова неймовірно довго, запам'ятовували назву станції Dorogozhici на день. Гоша, ас, вчив мене проголосувати слово "високий". Судячи від реакції своїх друзів, не має сенсу. Я не розумію жарту, але вона занурила мене довго. На вимогу я хотів би прокоментувати, що не менше людей, ніж у Шанхаї.

Прийшла на поверхню (метро "Арсенал"). Як вони запам'ятовують такі довгі слова? Київ - дуже красиве місто. (Коментарі – Я не помітив фотографії пам’яток, адже всі вони вже бачили, а коментарі на всіх – хрустки радості.) Я зосереджусь на те, що мене цікавить. Які шикарні автобуси (в китайському двигуні під підлогою, а підлога піднімає сходи на заднє вікно), і які незручні системи проїзду. тримати на кожному автобусі на людину - скільки їх потрібно...

Трам. Не знаю, як він збирається. Такі дикі звуки можуть бути виготовлені парфумером. Він стрибає на доріжках, ламках і гойдалках, і коштує ті ж гроші, як чистий, затишний автобус. Я побачила трамвайку вперше в моєму житті, і не схожий на це. Гоша каже, що вони не, але до тих пір, поки я не вірю їх.

Неподалік від університету. Я запитав, що тут близько 20-25 тис. студентів. Щось не вистачає для кращого університету в Україні, хоча якщо їх населення є тим самим, як один Гуандун, це дуже багато. І сказав Гоша, що тут близько сотні університетів Києва, і ще більше – у всіх менших містах вона стала дивним для мене – так багато студентів, і хто працює?

Кут рідного Китаю в далекій країні. Я не знаю, що це. Не китайці. На відміну від багатьох з них не існує.

Я не знаю, хто. Гоша говорить про те, що зустріч проти уряду, яка збирається демонструвати будівлю навпроти (Гостинний Двор на площі Контрактова – близько. переклад). Я лякаю, великий натовп неруйнівних людей (хто, не бачив помаранчевий «революція»).

Все правильно, ми побачимо своїх батьків. Що таке розкішний поїзд (якщо він розкішний, вона не йде в ньому)

Це поїзд самому. Чому люди допускаються на платформі? Я не знаю, якщо він має квиток або ні. Багато бідних людей сплять, пло запахи (у Китаї, зони дошки допускаються тільки на квитки і всього 15 хвилин до поїзда вирушає). поїзди чудові. Ви можете спати в них (більше з них сидять в Китаї). Але як сповільнити їх. Поїхали 300 кілометрів на три години!

І це станція. Що таке іграшка-) (Міргородська станція Полтавської області)

Я не розумію локальну систему громадського транспорту. Чому так багато хто тут? Тут знаходяться невеликі автобуси, великі, тролейбуси, трамваї. Автобус я побачила трохи схожу на одну пилку в війнах.

р.

Ну і, як мій подарунок матір Гошина (на замовлення, щоб дати людям ознаки / плакати з персонажем - щастя). Вона вишита сама. Що робити з нею таємницю для всіх нас.

Що я дуже люблю тут їжі. Ось так багато, і це так смачно, що я два фунтів жиру. Я не чув з них. Переклад. Дійсно, для позначення йогурту, сметани, бродіння м'яса, кефіру, пряженого молока, йогурту, вони не мають слів на їх мові. А також пояснювати різницю між караваном, косою, лофа, Арнаут і т.д. У супермаркетах вона була найпрестижнішим. У Китаї це 5-6 патологічних статей.

Р

Я нічого не обмінюсь українською їжею. Звичайно, ви не можете купити його в Китаї. до