Технологія

Після того, як вчасно, спілка направила джентгенів стоматологічних студентів. У найближчій державній медичній установі пройшла практика. Ущільнення в той час не були виготовлені з полімерів. Ядрова суміш, яка висушена протягом тривалого часу, близько десяти хвилин. І я сидю з розбитим ротом.
І тільки перед поломкою приходить лікування зуба бабуся. Студент зробив всі необхідні процедури, очищені, вставлені, кладуть тампон на щоку Бабця і виходив до диму, поки цемент розморожився. Ось його ім'я від резиденції, друга виклик. А другу потрібно справжньою нещільною - потрібно взяти трохи від свого фіксатора і принести йому додому. Вони живуть в одному в'їзді. «Чи ви збираєте додому на обід?» - «Дуже, ія».
А учні спокушають з купажем до свого друга, потім йде додому на обід спокійно. Після години (госпіталь не далеко) він повертається в офіс. Щелепа Бабця - це затирання і потоплення на підлогу. І очі неймовірно виразні. Щелепа студента - щелепа-деппінг. Але не можна втратити обличчя. Він приходить, він вивчає. Він сказав, що все було чудово записано. З останніми технологіями. Ще п'ять хвилин, все це. Ви будете відремонтовані начинкою. І він пішов з офісу. Вам потрібно вловити дихання. Відсутні дихання.
Ніщо це було дрібно. Бабця не скаже погане слово. Я просто скаржав, що технологія була занадто довгою. Моя щелепа жорстко.