М. М. Мускул

Ведуться пари, як правило, зайняті запрошення на весілля, плани на майбутнє, і весільні сукні, так що вони навряд чи мають час на старі захоплення, нехай тільки нові. Але дивлячись на 43-річний Дон Акеем і 33-річний Троянський Бекет, це не звичайна пара. Тільки 4 місяці тому ця пара почала бодібілдінг разом, і сьогодні вони вже стали першою пара, щоб виграти чемпіонат світу бодібілдингу! На турнірі в Майамі заробляли три нагороди, поставляючи понад 200 конкурентів. Яка пара!

М. М. Мускул

М. М. Мускул р.

За чотири місяці до чемпіонату, пара витратила 14 годин на тиждень на місцевому тренажері. Не вдалося реалізувати, і коли ми сказали їм, вони були дуже несподіваними.

3250Р. 3700Р.

Розане виграло перше і я був дуже щасливим для неї. Вже кілька хвилин, перш ніж вони називають моє ім'я. й

М. М. Мускул

Пара зустрічалася в нічному клубі в Norwich 8 років тому. Любов прийшов раптово. І з них завжди були зацікавлені в фітнесі і здоровому способу життя, і в цьому році вони досягали пенонів в області бодібілдингу.

М. М. Мускул

"Я знайшов конкурс онлайн, - говорить танець і любляча мати Розанне. Я шукав нову дієту на літній сезон.

М. М. Мускул

Я побачила конкурсантів і думав, що я хотів би виглядати таким же, щоб я підписав. Я також записав Дон - він не здавалося розуму.

М. М. Мускул

Дон завоював два призи для кращого культуристів в категорії А і в категорії 40. Roseanne отримав нагороду з її як кращий Miss Бікіні.

М. М. Мускул

Зараз Дон і Розане планують брати участь в інших змаганнях.

М. М. Мускул

"Ми вже в, - каже Розанне. Все про збереження форми. Я завжди пам'ятаю, що мій тіло не завжди буде настільки красивим, як це зараз, тому я хочу взяти все з нього.

М. М. Мускул

Дон і Розане завжди підтримують один одного.

М. М. Мускул

Похід до скеляжу – це полегшення стресу і допомагає нашим відносинам. Якщо у вас є боротьба, ми йдемо в тренажерний зал і повертаємось в чудовий настрій. й

М. М. Мускул

Ми не часто їдемо разом, тому що хтось завжди має залишатися вдома з дочкою Кармен.

Джерело: bigpicture.ru