Бруце Лі

Bruce Lee був половиною німецькою.
Так сталося, що Брюце не було чистого китайського. Його материнський дід був половиною Німецьким, щоб він мав німецьку кров.

У віці 13 років Брейк вперше втратив боротьбу. Ця втрата стала стимулом для залучення бойових мистецтв. Він навчався з Мастером Вінгом Чуном, але після інших студентів навчався, що він не був чистим

Брюки Лі не схожий на його дослідження і погано. Брав участь у La Salle College, Вища школа для англомовних хлопчиків Коулун, Гонконгу. З того, як він завжди знайшов пригоди в школі і отримав в неприємності, він був призначений для поганої поведінки. Незважаючи на те, що його батьки перенесли його в іншу школу, він все ще брав участь у вуличних бійках.

У 1964 році Брюс Лі був запрошений на чемпіонати карате в Лонг-Біч, Каліфорнія, де він продемонстрував свій підпис «Inch Stroke». Боб Бейкер Стокгольма, який був присуджений дивом Брюце, сказав: Я попросив Брюце не робити це знову. Коли він присуджував мені Інч Строк, мені довелося залишитися вдома і не йти до роботи, оскільки біль грудей був нестерпним.

Найчастіші фільми, пов’язані з бойовими митцями під час редагування, прискорилися зробити сцену швидше. У випадку Брюса Лі, вони сповільнили, щоб аудиторія могла бачити все.

У останню плівку зняв тіло Брюса Лі. Судденно, Брюце залишив цей світ на множині фільму «Газ смерті». Що робить студію? Зробляйте сценарій, щоб герой Брюса підробив свою смерть, щоб уникнути мафії. У студії працює метраж з реальним трауром Брюса, в тому числі крупним планом з відкритим трупіном, який показує чоловічу атмосферу актора. Все вписується в кіно.