Днів травня в Москві

Відомий блогер вирішив влаштувати прогулянку по Москві на весняний день в травні. І подарував нам трохи екскурсію вулицями столиці.

3610Р. 4200Р.

Почнемо з хорошою новиною. 18 травня відбулося відкриття об’єкту графіті «Кіркус». Це перша з 150 графіті об’єктів, які будуть розслаблені цього літа в рамках фестивалю «Краще місто Землі Землі».

Як ви знаєте, є платні автостоянки в Москві. Віолатори записані камери, встановлені на спеціальних машинах "Паркони". Найбільший плюс всієї цієї ідеї полягає в тому, що він відразу ідентифікований притулок на дорогах. Затишні кришки з папером, щоб вони не отримали штрафу. Це, він має гроші купити BMW, але він не сплачує 50 рублів за парковку. Всі права, є багато порушуючих громадян і поліцейських, які очистять ці папери і холики отримують свої штрафи 3,000 рублів.

Приходь біля новозбудованого готелю Москва. Весь тротуар кріпиться автомобілями. Незважаючи на знак і маркування, десятки автомобілів заблоковано всю красу.

У самому серці Москви навпроти Державної Думи. У той же час в готелі Москва знаходиться підземний паркінг, поруч з іншою 3 платною парковкою на 50p за годину. Але завжди ті, хто вважає, що краще закрити тротуар, ніж оплатити 50p.

Як виглядає Тверська. Міські проекти будуть зайняті парковкою цього літа. Ми намагаємось досягнути монтажу дорожніх колон з Пушкінської до Білоруської, а також захистити готель Москва. Листи готові.

Багато людей помітили, що такі конструкції з'явилися в центрі. Це велосипедні автостоянки для оренди велосипедів. Ідея полягає в тому, що ви приймаєте свій велосипед в одному місці і повертаєте його на інший парк. Коротка вартість поїздки майже нічого. Для більш зручного руху в центрі необхідно. Замість того, щоб перейти до однієї зупинки метро, ви можете їздити на велосипеді міста. Я сподіваюся, що вони будуть працювати найближчим часом.

Красивий московський трамвай.

Під білоруською залізничною станцією було знято будівельний паркан.

477198

Я думав, що вони робили деякі зміни та підземні паркінги. Який результат? Ніщо. У міру того, як асфальт був плоским, він залишився. Що ви робите тут так довго?

Тверська зелень. Ви бачите дерева? У нас!

44017625

Вони просто... Звісно, ви очікуєте, що вони виростуть найближчим часом, але це не так. «Всього лише 60 дерев висаджують на Тверській цьому році — 30 з кожного боку. У той же час дерева зміняться в залежності від сезону: влітку будуть вирощувати вапняні дерева, взимку - чеї, а в новорічних святах - ялинки, інформаційний центр Московської державної звітності. Саме восени ці тушковані льдени викинуть. Я не розумію, чому не висаджувати нормальні дерева, як вони звикли і не роблять нічого.

Довгострокова конструкція на армію почала глазурувати.

Будівля Московської міської зали затягували сітку і почали ремонтувати.

У Москві відкрився сезон плавання.

Я не люблю те, що Москва перетворилася на пляж.

Все почалося з гнізда Лужкова, який разом з другом Церетелі, розшукав Манжежну площу. Що добре для дитячого парку для Олександра Саду.

Я не схожий на те, що 50 метрів від Томби Невідомого Солдата є деякі неприємні бронзові скульптури тварин і п'яні худоби, що сяють в морках води цього басейну.

Як це зробити? У зв’язку з тим, що у м.Лужкові можна порівняти тільки Сталін, який здавав Москву в 30-ті роки.

Це приємно. Звісно, ми не можемо відлякувати музиковітів і гостей столиці для заплутування центру міста з пляжем. Якщо центр міста виглядає як пляж, чому ні?

На газонах Олександра саду дозволено лежати. Це добре.

Все, що використовується для того, щоб бути готелем. Закони, необхідні для того, щоб вони лежали.

1052729

Тут є тумбочка для пам'ятника. Яким є пам'ятник?

18205218

Московська мода. Шкарпетки з сандалі - це наймодніший тренд цього літа.

"Центральний пляж"

р.

Але все ж, Москва красива!

Джерело: zyalt.livejournal.com