Сьогодні з'явилася повна перерва візерунка. Прибув на зустріч на бульварі Шевченка. Парковка. Про нас Щоб залишити, автомобіль не стартує. Я маю на увазі, він не очищає. Неділя. Про електрику. Але я не знаю, що це таке. Так як Чукча ніколи не електрика. Користувач. Я знаю від досвіду, які знайдуть електрики на вихідні, є мертвим номером. Це не шиномонтаж. Біла кістка. Еліт.
Я дзвонив людям, які знають трохи про це. Я збирає інформацію. Інформація дуже корисна, але без тестера та інших речей – чисто академічна. Але я почав перевіряти точки.
Поблизу знаходяться зупинки таксі. Я запитую, якщо хлопець має крокодил для освітлення. Знайди його. Тепер, увага. Він скасував замовлення, поїхав з собою (У мене довелося приїхати до булеварда і звернутися до руху). Автомобіль не стартував. Він відмовився приймати гроші. Все, що я хотів би подякувати вам.
Я переїхав на програму, яка диктується фахівцями. Трохи нижче, біля салону "Масерати", було група водіїв таксі. Я підійшов їх і окресив ситуацію. Один з них виявився для того, що «автоелектрична аптека» – запобіжники, тестери. Замініть одну запобіжну запобіжку, вислану, перевірте. Не запустіть. Я маю на увазі, що це не дивно. Подушений вниз. Почати. Увімкніть ключ запалювання з двигуном, прослуховуючи, зробивши вирок - 99 відсотків, які гасять реле стартера.
Не знаю, можливо, завтра остаточна діагностика буде різною. Не так. Але питання «Що робити я ове» знову відповів «Ком на». Я не можу стояти. Я оплачується. Я не хочу знати, що говорить про водіїв таксі. Може бути, хтось отримав слоб. Хто щасливий? Не знаю. Але за годину я був двічі відмовлено приймати гроші на дійсно витрачений час (час = гроші) і роботу. Ви думаєте, що це збіг?
Спасибі хлопців. Я впевнений, що більшість людей на наших дорогах дуже добре.