1703
Дизайн і виготовлення дерев'яних годинників
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Іноді ці оповідання є стимулом, щоб зібрати щось, як це себе, а іноді я просто захоплюю їх, тому що ви розумієте, що це навряд чи буде зроблено самостійно. Про таку самодоставку, яку хочу розповісти вам, точніше, про одну з його діяльності - оформлення і виготовлення дерев'яних годинників. Він на малюнку. Ім'я Андрея, ім'я Кузнецова.
Все необхідне в гаражі.
Все починається з оформлення годинника – розрахунок тригера, редуктора і всіляких інших деталей, імен яких не знаю.
Трохи ближче, раптом хто хоче насолодитися інтерфейсом або читати ім'я програми. Для тих, хто не змогли повідомити це, все зроблено на SolidWorks.
р.
Це один з варіантів оформлення годинників, і тому вони різні, такі як ці.
годинник призначений, час вирізати деталі. Шпилька буде такою фрезерною машиною, яка управляється комп'ютером, що використовується з ЧПУ (навважно не плутати).
Для цього на аркуші розміщені необхідні деталі.
І передається на комп'ютер, підключений до іншого комп'ютера, що використовується з ЧПУ.
Ось файл фрезерного руху створюється і відправлений на комп'ютер з ЧПУ.
Плівуд кріпиться.
Початкова точка встановлюється.
І піти. Навушники тут не для краси - шум від машини, як і при відключенні літака.
Р
Допомагає йому в цьому пилососі, до речі, також домашній. Він зліва, якщо все.
Спочатку зрізаються внутрішні контури, потім зовнішні, а деталь готова.
р.
Всі пилені і виявилося про цей набір: рама, шестерні всілякі, ручні ручники, стріли, декоративні елементи.
І це основне колесо (Я не знаю, що наукова назва). Потім поміщається на рядок навантажень, закріплюючи її до закрутки. Він, в свою чергу, обертає вал, на якому кріпиться хвіст. годинник обертається через повільну коробку передач. Як це.
Всі комплекти для складання.
р.
По-перше, моторне колесо з передачами редуктора вішалка.
Всі вали на підшипниках. Знизивши тертя всіх частин, потрібно менша вага для забезпечення роботи всього механізму.
Потім прикріплюється пусковий редуктор. Разом з анкером вони перетворюють обертальний рух головного колеса в «похилку», підраховують секунди.
Тестування. Всі закрутки і повороти.
Це анкер. Тепер ви не можете обертати колесо.
Машина збирається. Найдовший шпилька буде мати хвилину руки. Нижче знаходиться завод, ключ вставляється там, а вага піднімається. Ущільнення, вал для уповільнення передач годинниковою стрілкою.
7809879
Перевірити чек. Вага йде вниз, анкер рухається, шестерні обертаються. Красивий.
Залишилося покрити все лаком, вішати стрілки, цифри, ваги і це буде виглядати щось схоже.
Джерело: ibigdan.livejournal.com
Все необхідне в гаражі.
Все починається з оформлення годинника – розрахунок тригера, редуктора і всіляких інших деталей, імен яких не знаю.
Трохи ближче, раптом хто хоче насолодитися інтерфейсом або читати ім'я програми. Для тих, хто не змогли повідомити це, все зроблено на SolidWorks.
р.
Це один з варіантів оформлення годинників, і тому вони різні, такі як ці.
годинник призначений, час вирізати деталі. Шпилька буде такою фрезерною машиною, яка управляється комп'ютером, що використовується з ЧПУ (навважно не плутати).
Для цього на аркуші розміщені необхідні деталі.
І передається на комп'ютер, підключений до іншого комп'ютера, що використовується з ЧПУ.
Ось файл фрезерного руху створюється і відправлений на комп'ютер з ЧПУ.
Плівуд кріпиться.
Початкова точка встановлюється.
І піти. Навушники тут не для краси - шум від машини, як і при відключенні літака.
Р
Допомагає йому в цьому пилососі, до речі, також домашній. Він зліва, якщо все.
Спочатку зрізаються внутрішні контури, потім зовнішні, а деталь готова.
р.
Всі пилені і виявилося про цей набір: рама, шестерні всілякі, ручні ручники, стріли, декоративні елементи.
І це основне колесо (Я не знаю, що наукова назва). Потім поміщається на рядок навантажень, закріплюючи її до закрутки. Він, в свою чергу, обертає вал, на якому кріпиться хвіст. годинник обертається через повільну коробку передач. Як це.
Всі комплекти для складання.
р.
По-перше, моторне колесо з передачами редуктора вішалка.
Всі вали на підшипниках. Знизивши тертя всіх частин, потрібно менша вага для забезпечення роботи всього механізму.
Потім прикріплюється пусковий редуктор. Разом з анкером вони перетворюють обертальний рух головного колеса в «похилку», підраховують секунди.
Тестування. Всі закрутки і повороти.
Це анкер. Тепер ви не можете обертати колесо.
Машина збирається. Найдовший шпилька буде мати хвилину руки. Нижче знаходиться завод, ключ вставляється там, а вага піднімається. Ущільнення, вал для уповільнення передач годинниковою стрілкою.
7809879
Перевірити чек. Вага йде вниз, анкер рухається, шестерні обертаються. Красивий.
Залишилося покрити все лаком, вішати стрілки, цифри, ваги і це буде виглядати щось схоже.
Джерело: ibigdan.livejournal.com