Як вибрати правильний автомобіль B / O

- Шановний Євген Вікторович! Мій онук виходить 18 цього року.
З деякими грошима, я хотів би купити його дешево, тому він може дізнатися, як їздити.
Я не знаю про автомобілі, тому я хотів би запитати поради.
Як вибрати використовуваний автомобіль?

Шановний Андрій Валерійович! Я радий допомогти вам з вашими знаннями в цій області.
Вони, я скажу, досить великий, тому що в один раз, в кінці ниток я працював тестером сімейних колісних крісел, а з 89-го року до теперішній я почесний голова московського клубу закоханих верхівок без першого набору допомоги.
Для довгого життя через руки пропущено досить багато автомобілів, і зараз, через мій вік, я знову повернувся до того, де я почався - до педальського маркеру.
Кожен, як кажуть, має власний.
Тому я не даю вам конкретного бренду, але тільки найзручніші поради. Отже, як вибрати використовуваний автомобіль?
Спочатку потрібно знати, який колір він є. Запитайте продавця, щоб мити машину.
Якщо він відмовляється, значить, що миється автомобіль буде виглядати гірше брудно.
Або це забарвлюється дешевою емульсією води.
Не купуйте жовтий автомобіль вітчизняного виробництва.
У всіх випадках цей колір означає, що не більше сто відсотків пошкодження тіла з іржі, знежирений за допомогою лаку.
Якщо колір підійде вам, запитайте продавця, щоб почати його.
й Слідкуйте за своїми діями акуратно.
На автомобільному ринку тепер розлучився багато кроків, які легко знезаражують незрівнянну «думії», в тому числі замість двигуна, прихованого в реєстраторі касету рукавички.
В цілому я рекомендую вам лікувати продавець як незліченна сумочка, яка хоче знезаражнити вас.
Будьте міцними і агресивними.
Змішайте колесо автомобіля і запитайте, чому ебать це так, як його голова і ваша дупа.
Продавець буде одягати, що це спеціальна гоночна шина з прихованим протектором, для якого ви подякувати йому за всі сотні років, що цей автомобіль все ще приєднується.
Потім запікайте бампер. Якщо це не впаде, значить, у вас є імпортний автомобіль.
Запитати продавця в якій країні він був вкрадений.
Якщо ви перебуваєте в Німеччині, ви можете сміливо продовжити перевірку, як закон про повернення значень між нашими країнами ще не діє.
Розслаблений. Злий продавець і запитати, якщо він буде, безглуздий, наполягати на оригінальній ціні або ж подарувати легеневі мудро.
Пам'ятайте, що реальна вартість використовуваного автомобіля розраховується за формулою “Дівувати пробіг за ціною і розмножуватися за ступенем стипендії покупця”.
При огляді автомобіля звертайте увагу на світильники.
Хороший автомобіль повинен мати їх.
Дуже хороша людина повинна працювати.
Перевірка сигналу. Якщо він збив тихо і неохоче, відчуйте себе безкоштовно, щоб ви могли б перемогти себе.
Ретельно вивчити сидіння водія.
Якщо у спинці немає, то це означає одне - автомобіль часто зламався, а хтось з колишніх власників заробив гуньку, закручуючи її до автоцентру.
Знайте, що всі сортові дзвіночки і дзвіночки (тулкові штори на фарах, антени товсті в руці, лазерний блиск, тоновані дзеркала, м'які оббивки пелюсток для босоніжного руху і т.д.) не замінять головне - можливість машини переміщатися проти вітру.

І одне останнє.
Якщо обраний автомобіль влаштовує вас в такий спосіб, що ви готові платити продавцю реальними векселями - не поспішайте.
Для реальних грошей можна придбати трирічну підписку на всі види транспорту і не знаю будь-якого клопотання з парковкою, пральною, газовою станцією, автосервісом і поліцією трафіку.