Щоденник Planokura

1 вересня.
Осінь прибув. Що ще можна сказати?

2 вересня.
Куріння в Міші. Mishin Dad є будівля щось там, тому Misha не має непотрібних пластин в домашніх умовах, але фрезерний круг. Я промив її праворуч на ляпасі. Мої пальці болять багато. Misha Вона сказала, що я ебать брудні, і я гона втратив пальці. Я сміхався і показав Міша в грудях, Міша була відхилена і сказав, що я б купити його нову футболку «Отмоскіно», або він не змив кров навпіл з тарою. Захопити його.

3 вересня.
Паління в Даша. Брат Дашина прийшов і сказав, що він особисто "повний." Я не розумію мого брата, але я написав слово «Повбибавби». Помітно, він навіть не курить. Ми впав дупа з Даша на дивані. Сидіння. Вишитий. Я здаю сидру, вшиту в середині осетра, у мене є запеклий рукав в руці, Даша має слова пісні «Поситивна вібрація». Вогня не відключилися, виходить. Даша сказав, що я був коронним і вона очікує більше. Фол - набагато більше, ніж це! Три ящики в одному примарі. Я не збираюся побачити її знову.

5 вересня.
Вчора був сміх дня. Ми сміхали багато. Увечері Стас прийшов і сказав, що день сміху в квітні. Стас був збитий, «обломіст» був написаний на чорнило і викинути вікно. Половина години пізніше, Стас не був. І не пам'ятаю.

6 вересня.
П'яти прийшов і сказав, що я побачив його два коробки для червня. Я не пам'ятаю, що сталося в червні. За допомогою простих логічних причин і звернень до Jha, Petya переконана, що він подав мені два коробки, не мене до нього. П'яти віддали два ящики і зліва, подряпина голови. Після того, як логіка є псевдонауками і демагагрою, є чудовим.

7 вересня
Я не пам'ятаю вчора. Я тільки пам'ятаю, що Petya owes мене два коробки. Ми повинні піти. Тим не менш, що Даша отримав три квитки на п'ятий ряд до концерту деяких зошитих гумористів, а Стас (повторний символіст!) обіцяв «збрання трьох підборів до трьох п'ятих.» Блок, ебать його. Додано - взяв два його коробки з Petit. П'яти чинять. Звинуватив його існування стасу.

8 вересня.
Я пішов до Пете для двох ящиків. Петіт не мав їх, але були дві кубики деяких видів «розрив». Petya зробила великі очі і пообіцяла неземну палицю. Ми побачимо. У разі, якщо я скаржав про Petya Stasa.

9 вересня.
Я з копченою травою перед?! Тепер у мене є окрема глава, написана на кожну плитку у ванній кімнаті від життя індіанців Black Moon, килим в коридорі ріжеться головоломки і зібрана (три рази), холодильник на кухні немає, але є функціонування барокамери для кішки моєї матері. Увечері я відправлюся в Pete - Я повинен сплатити борги.

10 вересня.
Гуморіст смоктати. Найкращий жарт був, "Гот три ідіотів від п'ятого ряду, вони сміються навіть в міжмісі." Я не думаю, що були інші жарти. Даша пішов після концерту зі стасом. Захопити її.

11 вересня.
Мішин Дад прийшов. Я запитав його, хто отримав його коло брудно. Я попросив йому за коло і ацетон для очищення. Він приніс його. Сісти наодинці, радіючи.

12 вересня.
Знову ж таки, Мішин Дад. У мене було поділитися з ним. Він став життєрадісним, пішов десь, потім з якоїсь причини приніс цілу пучок кола різних форм і кольорів навколо шиї. Що робити з ними? Я подарую їм Стас - дайте йому гойдалитися далі, або повісити його Даша в вухах.

13 вересня.
Учора, ходь через Китайтаун і шукаю на вікнах, я думав: «Що таке понтитичне рифе – кафе-Суіфенхе!» Китаянка є фереками. Хоча Петья (ми повинні піти до нього за борг, до речі!) сказав, що в Китаї ефедрин без рецепта, і ефедрин і шнек якось підключений, я вже знаю. Так, китайці, що не кріться, це буде свято.

14 вересня.
На ніч, коли я зняв свої темні окуляри, автомобіль гальмував перед мною, і водій, висихаючи з вікна, витісняв, що «Я райдует до сова під червоним салофором». Що ви думаєте? Переміщення, перебування в змії.