837
"Понтеми от бабушка"
Підготовка:
1,1 км Втратити свіжі дріжджі ложкою цукру (сухий просто перемішати з борошном), 20г борошна і 1/2 склянки молока і залишити на підйомі. Щоб сіяти борошно.
2,2 км Яєчні жовтки збивають з цукром, додають борошно, вирощені дріжджі, ванільний, лимонний сік, шкірку і решту молока, щіпку солі і спирту. Змішайте тісто, поки воно стає гладкою і блискучою, а на поверхні з'являються повітряні бульбашки. Додаємо вершкове масло (якщо вершкове, то розтопити), все ж замісіть так, щоб масло всмоктується в тісто і залишають в теплому місці до тих пір, поки воно росте (якщо дріжджі добре, то 15-20 хвилин досить).
3. У Частини тесту I типу з ложкою, з кожної частини я зроблю невеликий торт в руці, на який я кладаю половину чайної ложки начинки, щіпкою і прокочувати в кульку. Такі кульки я покладіть на дошку посипану борошном, накрийте серветкою і залиште на підйом (у теплому місці). Можна використовувати ще одну техніку: розкачати тісто товщиною близько 1 см (не забудьте про борошно, інакше тісто приклеїть), порізати муги зі склом, а потім все те ж.
4. У Смажена глибока з двох сторін до золотисто-коричневого. Вийняти його на паперовому рушникі, щоб зробити стек жиру і посипати цукровою пудрою або анотом з глазур'ю.
Я ніколи не рахував, але десь близько 30 або 40.