Історія нашого міста

Історії наших відвідувачів, які відбувалися на них.
Що робити?
Приїжджайте і покажіть мені.

Кілька днів тому я побував в клініці ... зібрати сертифікати від лікарів для вступу в інститут ... і я сидю коротше чекаю на терапія, щоб приїхати ... Я шукаю поруч з офісом ... в іншій частині коридору ... дівчина стоїть. Ну, це все це ... крихітна коротше ... Я вже втомився сидіти і я думаю, що я буду говорити ... Я придумав кней і банальний так почати ... . "Дівчина ... ви останні тут ... вона каже так (і посмішки) ... добре, я jerk A U короткий ... все гладкий і навіть дуже ... ми спілкуємося ... вона говорить мені в 15 хвилин, що вона відразу зрозумів, що... Я шліфую, як? Українська І вона мені — так, ви, ймовірно, не потрапили до гінеколога ... Я підняв голову ... подивився на знак над дверима ... жартував довго ... але зараз ми зустрічаємо. P.S. Похід на медичні об'єкти...

Про нас Так ось історія від гуртожитку про мій друг Alexei.
В цілому, ми проживали з ним в одному номері, три, але в два, тому він часто побігався з однокласниками, які з дівчатами, просто витрачати ніч або просто папай.
І сам Лешка - дуже скромна людина, вид, не скажеш занадто багато, відмінний студент, навіть він не сидить.
Природний режим Кароха дуже не допустити його від спілкування з обличчями, а також шиєю та грудями та іншими цікавими місцями жінок.
Карох, один раз під час чергової п'яти, ми привели до Лешки як токен вдячності одній чарівній людині.
Дівчина досвідчена - з п'ятого року. Пастор підібраний
Це право, слово для слова, мене і хлопчиків, частина способів, я чесно рука над презервативами і сказати, що я буду в два години - не перед ...
Епітаф: Після пари годин в лобі гуртожитку дівчина виходить, скромно зануривши погляд на очі на мене, каже: «bye» і так shamefully...
Через кілька хвилин Alex виходить з щасливого обличчя.
Діалог:
- Леч, як це?
-Дякую! золотий!, красивий!!!!, чарівний, і милосердя! Про фізику за два години...
І він все ще подобається...