1134
Про проблеми людськості
Недавні ми побачили чітку травму в моралі і наслідки, пов'язані з нею. Про концепції моральності та гуманізму розповідає будь-яка людина, яка поважала культуру / політику / (найчастіше) мистецтво. Ми навчаємо з дитинства, як важливо доглядати за бідними і бідними, або інвалідами. Але питання має бути трохи різним, навіть я б сказав досить різним.
Щоб почати з того, що абсолютно різні люди мають абсолютно різні сприйняття світу. Візьміть два крайні стовпи. Є люди, які, очевидно, люблять піклуватися про інших, виконують місіонерські дії і завжди накладають свою допомогу на всіх, і є люди, які часто відчувають патологічну аверсію до більшості людства, для яких слоган життя є «виживання в'язниці», або інші подібні світогляди. Також зрозуміло, що місіонерський тип людей завоював битву між двома і нав’язував свою ідеологію на світ. У той же час другий тип людей не став вимиранням, але розвивався і продовжував боротьбу з неприродним станом.
Такі люди не зацікавлені в догляді за іншими. Для них це неприродно суть життя. Зрозуміло, що велика більшість таких людей не суперечать будь-якій релігії. Однак варто відзначити, що дуже ідея більшості релігій полягає в тому, що кожна людина має свій шлях, його долі, його або її тест. Таким чином, їх бідність/роздатність/важність життя повинні бути подолані самі. І люди, які намагаються допомогти їм заважати Божественній долі і не допустити себе суб'єкта від переконливої божественної мудрості. Це те, що більшість віруючих не вірять.
Але це не важливо, тому що зрозуміти цю проблему не потрібно вірити або атеїст. Я почав свою коротку статтю з існуванням двох абсолютно протилежних типів людей, і варто орієнтуватися на. Що в сучасному суспільстві є багато більше людей з місіонерським типом сприйняття світу, ніж інші не означає, що їх шлях правильний. Філософично говорячи, вони не беруть участь у їхньому духовному збагачення через внутрішню сматтєздатність або будь-які психологічні проблеми (і найбільш турботливі люди такі, плюс ідіоциклія), заповнивши цей вакуум своїми «концернами» про людей, хоча вони часто роблять так для себе, не для тих, які вони допомагають. Тож слід принести всю людство, тому неоднорідний і таким чином красивий, під одну лінію? Я не закликав переоцінювати поточні системи цін, але не втручаючись у справах незнайомців, які обирають свій шлях, адже від дійсно моральної або релігійної точки зору це єдиний правильний вибір. Бог сам відзначає людину, його помилки і зробити це краще, ніж будь-яка людина, але якщо ви не вірите в Бога, то це повинно бути очевидним для вас у всьому, що немає морального або духовного ідеалу в цьому світі, так що дуже ідея нав'язування ваших цінностей на людину не виходить.
Так чому вони намагаються нанести людство на нас? Зрозуміло, що така система цінностей дозволяє стабілізувати ситуацію в суспільстві, але надмірна прихильність людей, які мають абсолютно різне сприйняття світу, їх ідеологія призводить до того, що ми бачили по всій історії, до відповіді. Таким чином, ті, хто піклується так багато про людей, провокують стрибки суїцидних і антисоціальних випадків. Багато маяків стають такими, що вони намагалися накладати протилежні, не характерні для них, поведінки і, отже, сприйняття світу.
Якщо ви любите людей, не намагайтеся змінити їх, поважати їх світогляду, навіть якщо це вам подобається. Світ дуже складний, щоб зрозуміти одну людину і одну думку. Пам'ятайте, що якщо ви вирішили покласти людину на шлях «true». Я засудити тих, хто думаю, що вони знають щось краще, ніж інші. Не вірно, вірити мене.