О, що жінка! й

Я зустрівся з хлопцями на роботі. Ну, ви знаєте, П'ятниця, зарплата, білі ночі, 300-річчя Санкт-Петербурга.
Ну, трохи курча, не без неї. Якщо ви не можете їздити. Я вирішив взяти метро в Старе село, а в той же час я перевірю безпеку одного з об'єктів біля метро.
Так що вони знають, хто Дад є в будинку і так що вони не розслабляють багато у вихідні. Це 23:45 і зупинка автобуса.
Підсумок: отримайте автомобіль. Я стоячи на боці дороги з майстром і чекав ще бомбардувальника. Нагороди мухів, іржавні шини, маруни ксенони, тоновані чорні 525-ті BMW.
Ну і, безумовно, не мій клієнт. Беха сповільнює світло трафіку. За мухами червоне, досить гасло ВАЗ-2106. Це мій варіант.
Я кинувся правою рукою, коли я голосую. Складання бізнесу. ВАЗ-2106 не реагує на мене в будь-який спосіб, і в той же час, впевнено зробивши лижі з юзом, збиває зірку бортової сторони з кінцем BMW.
Повітря, скляні обприскувачі літати в різних напрямках, BMW автоматично відкриває багажник і перекриває повітряні пакети.
Дверцята водія відкривається трохи, а звідти, повільно, наповнений самооцінкою, дядько в світлому костюмі, неприпустимо криється.
Ввічливий інтелектуальний вигляд, в появі - хрест між Майком Тайсоном і Годзілою. Подається згідно з дверима водія VAZ-2106. Я зацікавлений, чекаю продовження, я не поспішаю додому.
Я чекав виконання мого діда-любителя або продовження історії про розведення кроликів. І я - чекав!!!
Дверцята ВАЗ-2106 нервово відкриває і звідти виходить струнка, абсолютно чарівна крихітна істота 25 років з високими підборами, синіми, з довгою хвилею блондного волосся.
Наполеон Бонапарт на Аркольському місті. Парин миттєво затискає, його висота від 2 метрів миттєво зменшується до лічильника з кришкою, впевнено виглядають зміни в альтанки з ходовими очима, він швидко обертається і rushes до BMW з фракцією, намагаючись приховати в салоні іноземного автомобіля.
Це не так! Випадковий ріжучий з ніжкою, взутий в бежевому взутті, і обличчя Годзіла надходить в ніжний контакт з асфальтом дороги. Тисон піднімається до чотирьох кісток, але вмілий лівий удар до п'ятої точки знову занурює його на землю.
Годзиль приймає позу ембріону, зрідко розгортається з боку до сторони, намагаючись відкласти блоки з халата воркшопів. Все це відбувається без шаутінгу, кричущих, гістериків і суєти.
Коротко просту російську жінку виконує звичайну, щоденну, складну частку домогосподарка. Коротко, це не американський Голлівудський кіно.
У BMW відкриваються двері правого переднього пасажира, snotty 16-18 років стрибають звідти і швидко втекти в ворота огорожі нашого будівельного об'єкта. Звідси звідти, дівчина стрибає на вулицю і, не знижуючи рівень децибелів, здійснюється в напрямку Bogatyrsky Prospekt.
Після її, повільно, в гумових фліп-флопах, нейлонових шортів Adidas, подряпини щільно переросли грудей, приходить нічний годинникмен - Вірменський Багдасар.
Uh-uh-uh, Ара, Дарага, Слюхей, чому ви так гіроматично роял, ви знаєте, ух-юх, вночі до будівництва ганку?
У ці секунди знизився Godzilla час, щоб стрибати в BMW і зі скручуванням коліс, різко залишити поле бою.
Білявка дивиться навколо, її очі зупинити на мене. Непристойно прикрити (небагато?).
Ви голосуєте? Де ви хочете піти? Специфіка? Давайте!
Ну, Ми йдемо мовно, ми димаємо. Літерально вимушена її карта в мене. Я втратив свій день пізніше. Що таке фольга? ?