Ег )

Гей, син!

Зробіть те, що ви зараз і не впізнаєте. В останні роки я дивився на вашу ступеню обличчя п'ять років тому - я повинен навчатися в моєму господарстві.
Автобуси, yeah. Ви кажете: Я теж працюю. І huli - той же huski-huyaski, партія, так корпоративний на рулоні, танцюючи в заміському клубі.
Підлеглі не вуха, ні зубної стопи. Що таке? Картина? Більше позитиву, потім потрібно ... Я отримав деякі модні речі. Ми не змогли, тільки цей Каас про чарівну чуму і пеевсуниці під ним, і ви вже мали чарівність цього місця, де не хрящі.
Гая чарівність. Ви знаєте. Ге – ґе. Гівортуальність.

У Вашій особливій текілі розум на місці, зліва від цереванту, як і раніше засохає яскравий дух нашого комуністичного. Потепління.
Після того, як вони навчалися з дитинства, що немає зла, все буде тонким, а кращим досягненням науки є содова в машині для трьох пені. Не забіг зброї, але дружба народів. Не працює-family-household-routine-pull-strap-bitch-a-so-dead, але "Сонячне коло, небо навколо." Для життя. Я читаю журнали під час школи, справа?
Не можна фокусувати, Я думав, що я виросту і почати ебать. Любов, ви знаєте, практика. Фізично-спіритуальна спілка. І вийшов - не те, що на Алісі Селезнев в душі вирватися.
Половина літра на п'ять і половину публіки для еротика, право? Вам подобається дозатор? Добре зроблено. Як ви сказали, що є склянка портового вина і "де ви його покласти, rookie"? І тепер це. Якщо бульб після роботи не смоктати - так як зазвичай ебать до сну буде падати. Ви приїжджаєте додому від роботи, яку дружину вам сподобається?

Яка робота! Улюблений бізнес, ви кажете? Все моє життя, yeah. Ma-nage-ment.
Будь-який міліція робить те ж саме: він licks the bosses, the rest fucks. Чи не так? Так, ви припинили читання навіть смарт-книжок давно не тому, що вони говорять, немає часу або, там, немає використання, ви знаєте, всі приступи занадто багато, щоб спілкуватися з ніхто не.
Так, бо ви повинні бути фольги: вони гірше, тільки покинути руку до в'язниці і долу, і ви трохи смартувальник, щоб навіть "так точно, це буде зроблено, Comrade Major" сказати.

Зателефонуйте. Я не хочу, він каже, ебать все, але в Ріо я хочу носити білі штани. Ні чорний або сірий.
Я хочу все, щоб бути як в казці моєї дитячої - всі посмішки, вовняні мисливці пагони, загнічує моркву і виводить карусель. Це позитив.
Не про цукерки-стулки-сули-крапки-червоні-червоні-миті-яки-слош-дірти-бути суб'єкт ебать лофті вид виявлення. І не кефір вранці, але в барі з друзями, але веселіше.
І не куля в лобі для боргів, і гра боляче цікава. І ви занурилися відчайдушно, до болю в брови, до тремтіння в хребті - всередині! у нас! Я не буду шукати нічого!

Гаразд, мед. Не торкайтесь. Тут, краще, тут. Давайте -- давайте зустріч.

р.

фіроли