Планета Титика

Тим часом в Південній Америці, Анрі і Настя спокійно перехрестили кордон Болівії і сходження на легендарне озеро.

Гей, хлопці,
Ми втекли безпечно з планети Титтика. Невірні люди отримали таку красу. Це інший світ. Я не чекав, щоб побачити це. І ці індійці кладуть ручки біля острова і до ключів переносять воду, так як їхні предки робили 400 років тому. В цілому, крім дому, все дрібно.
Висота озера над рівнем моря 3810 м. Плюс потрібно додати ліфт до хостелу і отримати близько 4000 м. Дихання важко, ви не прогуляєтеся швидко - ви занурете в даний момент. Вдень - +25, вночі + 5 і вітер, як у нас взимку. Вода в озері становить близько 11 градусів. Якщо спина в Тихому океані, то тут з яких причин почали заморожувати ніч вертикально. Що таке? Сплав був короткий - 10 м.
На острові немає нагріву і не працює вода. Але індійці не турбуються про спеку. У вікна щілину в пальці товста, цегла порожня всередині, деякі будинки зазвичай виготовляються з соломи. Усі, 21 ст. Але є вихід - багато ковдр. Зазвичай дають 3-5 штук на людину.

Тепер для красивого. Сонце і захід сонця на озері слізують мозок. Колір води змінюється кілька разів на годину і десятки разів на день: від сталі (у похмуру погоду) до бірюзового, потім до насиченого синього і назад до блідо-блакитного. Неба - окрема тема. Це з іншої планети. Як вода в озері, вона постійно змінюється. На озері ми були тільки 3 дні / 3 ночі.

Ми прибули сьогодні в цивілізацію – в фінансовій столиці Болівії в місті Ла-Пас. Я думав, що були бідні райони в Перу. Болівія є їх батьківщиною. Будинки без даху. Без вікон навпіл. Люди живуть. У центрі, так, краса, дерева, газони, дороги. У місті немає такої речі. Немає доріг, тільки пилу і каменів, немає дерев, я хочу писати не людей, але це не вірно. Вони існують і живуть там, крім того,.

Завтра ми будемо йти в музей кока, ринок відьми і вирішувати, як довго ми будемо тут.
,00 гривня