Від чого я відправив. Історії з життя =)

НіМММ вентилятори побачать його прямо. Інші мають незначну попередження. Коротко, є така комп'ютерна гра, де, разом з іншими завданнями, це просто смертельно (попередньо пропарюється) для занурення скарбу з артефактом летальної сили. У нас була компанія регтегів, які були в любові з цією стратегією і відіграли її день і ніч.
І ось, літній день. Ніцка "Рапсист" нерозривна гайка робить променад на сонячно-тепловому плечі. Його шлях заблокований величезною плювати, де будівельні працівники копають в жовтих жилетах. Добре, є всі різновиди джеммерів, одягу, рум'яних обличчя. І раптом, глибоко в плювати, він бачить свого довгострокового суперника в грі - естонська гуго. Гуго, відповідно, ембаррасований. Він прийшов до ігор всі себе, в шкіряному мантелі, ніхто не знав його, як, статус і раптом – такий руммер!
І історичне слово Rapist. Привіт, Хуго! Так, ви знайшли a +5 меч? ! "
Шент Гур.

Про мене розповів співробітник.
Одного разу її друг повернувся з грандіозної п'яти вечірок з нагоди трицентів російського скла. Спочатку зникли деякі ескорти, потім зникли її свідомість.
Вона закінчилася говорінням, я прокинувся в незнайомій квартирі, в ліжко з незнайомим чоловіком, і одночасно прокинувся. З очей вона запитала його:
- Хто ти?
Відповідав відповідь:
- Де я?