І кінець світу знову. Звичайно, інформаційна причина просто потужна. Чому б ви не пішли через це? Що було вчора. І сьогодні це свербіж, щоб знову запекти. У зв'язку з тим, що настає одна причина, і причини, які приходять, щоб говорити, не можна розраховувати. Ще одна кольорова галюцинація – наша Земля потрапляє в новий колірний спектр Космос. Бірюз. І на цій основі є остаточний і незворотний, ви знаєте, хто. Хтось новий або просто не бачив коментарів до.
Що я можу сказати? Неповторна хістерія і навіть підвищена зацікавленість в будь-якому заході завжди є способом зробити дуже хороші гроші. Це чисто особиста думка, без претензій до правди в будь-якому екземплярі. І головний кінець або початок світу на всіх головах. Неба і пекло, і початок і кінець.
За індивідуальним прикладом. Я не знаю, що робити спочатку. Дитина нема нічого для нового часу, він навчається, немовлята. Але я знав, що я не почав робити щось, я б загинув. І сім'я з мною. І зробив він. Бог знає що, але він зробив. І це довгий час. Але я зробив. Я не думаю, що країна була повною. І в кінці він працював. Добре зроблено.
Але коли в 2007-08 Я, розуміючи, що кінець закінчився і незабаром в секторі нерухомості буде дуже щільно, почав думати, що саме столиця, то він все ще прийшов досить швидко. І вийшов з неї досить важко і неприємно.
Отже, ебать їх, з тими заспокійливими і дескрипторами Armageddon. Нехай вони весело. Там Вінсент Кассел збирається зустріти цю акцію в ліжку з коханим. А одесани – флеш-мобра. Це краще зробити щось з ними.